Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba yeni jailbreak yaptım ama oyun bulamadım acaba oyun bulmam için ne yapmam lazım ek bir tweak flan mı indirmem gerekiyor veya repo mu eklemem lazım yardımcı olur musunuz

Merhaba yeni jailbreak yaptım ama oyun bulamadım acaba oyun bulmam için ne yapmam lazım ek bir tweak flan mı indirmem gerekiyor veya repo mu eklemem lazım yardımcı olur musunuz

oyun tweakleri içeren yeni bir repo kurman lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

oyun tweakleri içeren yeni bir repo kurman lazım

acaba bi kaç tane repo yazar mısınız oyun içeren

valla oyun içeren ve benim bildiğim sağlıklı repo yok üzgünüm bunu istiyorsan *******repo kurmalısın ve ben onları önermem yani netice boşver oyun hacklerini filan

Moderatör tarafından düzenlendi:

Forumda araştırma yapın (bir sürü Repo bulursunuz) oyun için repo olmaz.. oyun için uygulama var (AppStore)

Arkadaşlar hava durumu için konum paylaşmayı kapatıyorum ama kendiliğinden geri açılıyor. Nedeni nedir bilen var mı?

merhaba tabletime anywhere tweakini kurmustum.şimdi ne olduysa tweak güncellendi ve ikon olarak gitti uygulamaya girdiğimde ise atıyor neden böyle oldu anlamadım sildim yükledim yine olmadı yardım ederseniz sevinirim.

merhaba tabletime anywhere tweakini kurmustum.şimdi ne olduysa tweak güncellendi ve ikon olarak gitti uygulamaya girdiğimde ise atıyor neden böyle oldu anlamadım sildim yükledim yine olmadı yardım ederseniz sevinirim.

tweak i bir önceki sürümüne düşür eğer düşür seçeneği çıkmassa

verdiğim linkten bir önceki sürümü filza ile açıp kurabilirsin link

Bu tweak ne içindi kardeş?

arakdaşlar 1gündür uğraşıyorum uncover yüleyemdim ayrıca appstoreden de uygulama inmiyor 3uTools AltServer denedim olmadı tüm siteleri denedim olmuyor varmı bu konuda bana yardım edecek biri ?

arakdaşlar 1gündür uğraşıyorum uncover yüleyemdim ayrıca appstoreden de uygulama inmiyor 3uTools AltServer denedim olmadı tüm siteleri denedim olmuyor varmı bu konuda bana yardım edecek biri ?

Sen en iyisi sıfır bir kurulum yap... şu crackli tweaklerden de artık vazgeç...

Cracklı tweak yok sıfır kurulum yapacamda uncover yüklemeden nasıl yapacam sürüm 12.4

Şimdilik bekleyeceksin başka çare yok...

Yada tüm ayarlar ve içeriği sileceksin ama şuna dikkat etmen gerekiyor...

Tüm içerik ve ayarları sildikten sonra Cydia çalışmaz ve temizlenmesi lazım... temizlemek içinde Jailbreak aktif olması lazım...

Şimdilik bekleyeceksin başka çare yok...

Yada tüm ayarlar ve içeriği sileceksin ama şuna dikkat etmen gerekiyor...

Tüm içerik ve ayarları sildikten sonra Cydia çalışmaz ve temizlenmesi lazım... temizlemek içinde Jailbreak aktif olması lazım...
Tüm içerik ve ayarları silsem sürüm kaybedermiyim ?

Geri