Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
jailbreakli iPhone XS Max cihazım şuan ios 13.1.2 shsh2 kaydım var bu sürüme nasıl geçebiliriim ?
3utools'tan geçmeye çalışırken bu hatayı veriyor
Not downloading the lasest manifest file on this device.

Merhabalar; İpX ios 11.1.2 jailbreakli olarak kullanmaktayım. Hediye olarak Apple Smart Battery Case geldi. Ancak kılıfı taktığım zaman bu aksesuar desteklenmemektedir hatası almaktayım. Apple'dan teyit ettirdiğimde kılıfın kullanılabilmesi için cihaz sürümünün en az ios 12.1.3 olması gerektiğini söylediler. Dagha sonra İp6s ios 12.4 sürümlü cihazda denediğimde gerçekten de çalıştı. İpX'i bu sürümden farklı bir sürüme güncellemek istemiyorum. Sürüm yükseltmeden bu kılıfı kullanabileceğim bir tweak var mıdır? Hayırlı forumlar.

Arkadaşlar ray ban virus mu? İnstagramda benim adıma yayınlıyor, siliyorum gitmiyor, var mı bi çaresi?
4a0e6951b1c54ff92349ad33ed9e1a71.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şifre nerden değişiyor kardeş

İnstagram ayarlar/güvenlik
Ayrıca instagram ayarlar/hesap/bağlı hesaplardan hangi uygulamaların hesabına erişim izni verdiğinizi kontrol edin.
37cea3ae35b1715b52926bc31c0477f9.png

İnstagram ayarlar/güvenlik
Ayrıca instagram ayarlar/hesap/bağlı hesaplardan hangi uygulamaların hesabına erişim izni verdiğinizi kontrol edin.
37cea3ae35b1715b52926bc31c0477f9.png

Bunlar var neyi sileyim acaba?
52bef98653dd15c3004d8f453563ea5a.jpg

Arkadaşlar 2 gün önce bir sorun olmaya başladı jb varken instaya girmiyor tam gireceğim ekran beyaz olup atıyor programdan telefonu kapatıp açıyorum jb devre dışı kaldığı zaman sorun yok giriyorum ama jb devreye girince instaya sokmuyor hiç bir sorun yoktu daha yeni olmaya basladı var mıdır bi bilgisi yardımı olan

Arkadaşlar 2 gün önce bir sorun olmaya başladı jb varken instaya girmiyor tam gireceğim ekran beyaz olup atıyor programdan telefonu kapatıp açıyorum jb devre dışı kaldığı zaman sorun yok giriyorum ama jb devreye girince instaya sokmuyor hiç bir sorun yoktu daha yeni olmaya basladı var mıdır bi bilgisi yardımı olan

Unsub tweakını kurup İnstagramı devre dışı yapın

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnstagram ile ilgili tweak var ise tweakı devre dışı bırakın.

İşe yaramadı hiç biri ya :( unsub ile de devre dısı bırakmama rağmen ig ile tweakta yok
[automerge]1573202383[/automerge]
Unsub tweakını kurup İnstagramı devre dışı yapın

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
unsubu kurdum igyi seçiyorum geri geliyorum sonra tekrar seçilmemiş olarak gözüküyor ya seçiyorum ama tekrar seçilmemiş oluyor

İşe yaramadı hiç biri ya :( unsub ile de devre dısı bırakmama rağmen ig ile tweakta yok

unsubu kurdum igyi seçiyorum geri geliyorum sonra tekrar seçilmemiş olarak gözüküyor ya seçiyorum ama tekrar seçilmemiş oluyor
insta iconuna basılı tutup disable tweaks tıklayıp giriniz

Appstore++ tweakını yükleyin ve instagram sürümünü 117.0 düşürün.

Appstore++ tweakını yükleyin ve instagram sürümünü 117.0 düşürün.
sen harikasın dostum zaten yeni güncellemeden sonra o ekrana ig sembolü geldikten sonra bu hata oluyordu artık olmuyor cok tesekkur ederim gercekten.Şey sorucam bir de bu kendisini yükseltmez dimi sürüm olarak daha

sen harikasın dostum zaten yeni güncellemeden sonra o ekrana ig sembolü geldikten sonra bu hata oluyordu artık olmuyor cok tesekkur ederim gercekten.Şey sorucam bir de bu kendisini yükseltmez dimi sürüm olarak daha

Appstore içinden uygulama update ye basılı tutun ve unblock updates tıklayın instagram için güncellemeleri engellemiş olursunuz.

normal bir windows bilgisayar harddiskin bir bölümünü ayırıp hem mac hem windows kullanmamız mümkün mü? vmware ile çalışmayacağını söylüyor herkes ama direk harddiske bu şekilde kurulum mümkünse jailbreak yapamaz mıyız?

normal bir windows bilgisayar harddiskin bir bölümünü ayırıp hem mac hem windows kullanmamız mümkün mü? vmware ile çalışmayacağını söylüyor herkes ama direk harddiske bu şekilde kurulum mümkünse jailbreak yapamaz mıyız?

Mevcut sisteminiz macOS ile uyumlu ise kurabilirsiniz

Geri