Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Filza ile "/etc/apt/sources.list.d" klasorune gidin "cydia.list" dosyasi içinden ilgili satırı silin.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar merhaba iki gündür appstore dan uygulama indiremiyorum ve güncelleyemiyorum , indire bastıktan sonra yuvarlak ikon dönüyor ama inmiyor sebebi nedir sizce ci
Cihaz ıphone 7 ,12.4
[automerge]1569138385[/automerge]
Appstore++ tweakını yükleyin ve tekrar deneyin.

Filza ile "/etc/apt/sources.list.d" klasorune gidin "cydia.list" dosyasi içinden ilgili satırı silin.

İlgili dosyayı silmeme rağmen hala silemediğim repo listede yer alıyor malesef olmadı

Tekrar bakın belki silinmemiştir sildikten sonra kaydetmeyi unutmayın ve cihazı yeniden başlatın.

Merhaba film dizi izlemek için program önerisi olan varmı?

Merhaba film dizi izlemek için program önerisi olan varmı?

Popcorn serverda sorun yok kodi kuramadım

İyi akşamlar forum.Bugün yavaşlama ve respring sorunu yüzünden jailbreakli 12.4 sürümlü telimi ios 13 e güncelledim.İos 12.4 e dönme şansım varmı? shsh kaydımı almıştım.

İyi akşamlar forum.Bugün yavaşlama ve respring sorunu yüzünden jailbreakli 12.4 sürümlü telimi ios 13 e güncelledim.İos 12.4 e dönme şansım varmı? shsh kaydımı almıştım.

12.4 sürümüne tekrar dönemezsiniz.
12.4.1 sürümünü yükleyebilirsiniz.

Ancak 12.4.1 e dönün eğer jb istiyorsanız çünkü güvenlik araştırıcıları bug bulmuşlar jb çıkabilir yani

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar Watusi’deki bu özellik tam olarak ne işe yarıyor bilen varsa bilale anlatır gibi anlatır mısınız rica etsem14404

b0fe2c55551c5b15ddb122f320bd8c2c.jpg

Merhaba arkadaşlar bir türlü çözemedim şunu ya gsc.camera-flash hatası alıyorum normal flashım çalışıyor ama amber tweakini yüklerken bu hatayı alıyorum telefona re-jailbreak yaptım amber tweaki kendiliğinden kalktı bir daha da kuramadım

b0fe2c55551c5b15ddb122f320bd8c2c.jpg

Merhaba arkadaşlar bir türlü çözemedim şunu ya gsc.camera-flash hatası alıyorum normal flashım çalışıyor ama amber tweakini yüklerken bu hatayı alıyorum telefona re-jailbreak yaptım amber tweaki kendiliğinden kalktı bir daha da kuramadım

Repoların temiz değil!

Selam Arkadaşlar ben dün xs max 12.4 versiyon lu telefonumu jailbreak yaptım herşey yolunda gidiyor derken bugün marketten bir uygulama ireyim dedim hata verdi respring yaptım yine aynı hatayı verdi başka uygulamalarida denedim sonuç olumsuz oldu varmı bir önerisi olabilecek?şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• E8423331-B672-48E5-A8EF-C02999325987.jpeg
    E8423331-B672-48E5-A8EF-C02999325987.jpeg
    714.9 KB · Görüntüleme: 14
Cihazımda kamera açtığımda siyah ekran ile karşılaşıyor, resim çekemiyorum. Aynı olay whatsapp, snapchat vs kamera kullanan uygulamalarda da oluyor ve kameraya erişim hatası veriyor. Jb aktifken ve deaktifken sorun devam ediyor. Sebebi nedir, çözümü nasıl bulunur acaba ?
Sorun düzeldimi kardeş?

Geri