Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaptım ama değişen yok maalesef

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konudaki çözümü denermisin

Arkadaşlar 12.4 jailbreaklı iPhone’uma nasıl tema yükleyebilirim snowboard var nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız

Tema olarak hangisini indireyim bulamadım yani indirdiklerin olmadı
Daha çok yeni çıkan temaları indirmeye çalış. Hem iOS’un yeni sürümleriyle daha iyi çalışır hem de snowboard ile daha uyumlu olur. Muze 4, Limelight, Veexillum, Viola(Dark) önerebilirim. Aktif etmek için ayarlardan snowboard sekmesine girip: enable butonunu aktif hale getirmek ve Select Theme... menüsünden temayı aktif hale getirmek. Aktif olması için respring yapmana gerek yok.

merhaba arkadaslar mega uhb yi yuklemeye calisirken bu hatayi aliyorum. reposu repo.thireus.com acaba neden ?

Ekli dosyalar

• 9693AFD0-483B-45A1-9303-60D2C323E8DD.png
    9693AFD0-483B-45A1-9303-60D2C323E8DD.png
    95.1 KB · Görüntüleme: 13
12.4 e geçmeyi düşünüyorum. Ama yedekten geri yükleme yapmayı düşünmüyorum.

Telefonları otomatik alıyor aynı icloud hesabı kurulursa, olmasasa simpler ile yedek alırım.

Mesela notları ayrı almak istesem nasıl alırım.

Geçen yedekteki fotoğrafları itools ile almaya çalıştım telefona itools yükle diyor çince galiba ama bir türlü alamadım. Youtube den biri açıklamış itunes üzerinden aldım.

Sorum basitçe itunes yedeğinden istediğimi kolayca nasıl alırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba, biliyorsunuz iPad Air için iOS 10.3.3 OTA'ları açık. Bende düşürmek için cihazı 12.4'e sıfırladım ve FilzaEscaped ile systemversion.plist dosyasını değiştirdim. Fakat 7.0.3'e ayarlamama rağmen 10.3.3 yerine 12.4 güncellemesi geliyor. Bunu nasıl düzeltip sürüm düşürebilirim?

Merhaba,

Arkadaşlar iPhone 6s+ telefonumu hazır ios 12.4 jailbreakde çıkmış durumda telefonu güncelleseler bile yeniden jailbreak yapabilirim diye fırsat bu fırsat diyip servise verecem telefonu jailbreak repo ve tweaklerin yedeğini nasıl alabilirim ve jailbreaki nasıl kaldırmamı tavsiye edersiniz.

Merhaba,

Arkadaşlar iPhone 6s+ telefonumu hazır ios 12.4 jailbreakde çıkmış durumda telefonu güncelleseler bile yeniden jailbreak yapabilirim diye fırsat bu fırsat diyip servise verecem telefonu jailbreak repo ve tweaklerin yedeğini nasıl alabilirim ve jailbreaki nasıl kaldırmamı tavsiye edersiniz.

Repo ve tweakların ekran görüntülerini alın ve bilgisayara kaydedin.
Jb kaldırmak için cihazı itunese bağlayıp dfu mod da restore yapabilirsin.

Yalnız dikkatli olun 12.4 sürümü kapatılabilir.

poomsmart reposunu ekledim
ve yukledi ama
mantigini anlamadim
neden o repoya ihtiyac duyuyor ? teselkurler
[automerge]1566403687[/automerge]

reklamlari engellemedi ozellikle instagram ve mac kolik baska bir engelleme tweak var min?

Hata veren yerde "Depends" yazıyor. Yani "gereklilik". İhtiyaç duyuyor ona.

Onlar sponsorlu. Instagram++ ile kaldırabilirsin. Sponsorlu reklamlar o tweak dışında. Ona yapacak bir şey yok.

Repo ve tweakların ekran görüntülerini alın ve bilgisayara kaydedin.
Jb kaldırmak için cihazı itunese bağlayıp dfu mod da restore yapabilirsin.

Yalnız dikkatli olun 12.4 sürümü kapatılabilir.

Bizim buradakinde sürümü güncellemeyin diye belirttiğinde güncellenmiyorlarmış onu öğrendim bir kaç arkadaştan. şansımı denemem istiyorum telefonun ahizesi sıkıntılı çünkü. tavsiye için teşekkürler hocam

Bizim buradakinde sürümü güncellemeyin diye belirttiğinde güncellenmiyorlarmış onu öğrendim bir kaç arkadaştan. şansımı denemem istiyorum telefonun ahizesi sıkıntılı çünkü. tavsiye için teşekkürler hocam

Yedek alman için tweaklar var fakat en iyi yedek yöntemi ekran görüntüsü almak
Fırsatı değerlendirmek gerekli.

Geri