App İnstaller tweakini kullanabilirsin hem developer hesaba ihtiyacın yok hem de sınırlama yok
App installer JB’siz modunda çalışıyormu ? Çalışmaz...
Developer hesabı ile App installer karşılaştırmak saçma olur...
App İnstaller tweakini kullanabilirsin hem developer hesaba ihtiyacın yok hem de sınırlama yok
Merhaba arkadaşlar herkese iyi bayramlar arkadaşlar benim telefona jailbreak atmak istiyorum telefonuum ıphoone 5s ios yazılımı 12.4 jailbreak var mı ? 12.4 e jailbreak yayınlanmadıtsa geçmiş sürüme 12.1.3 yada 12.1.1e basıl geri getiririm yardımcı olursanız sevinirim.Herkese iyi bayramlar
Peki ben diger sürümdeki jailbreaklar olmaz mıİyi bayramlar.
12.4 jb çıkmadı ve istediğiniz sürümlere düşürme yapamazsınız.
Peki ben diger sürümdeki jailbreaklar olmaz mı
Tamam sagol12.4 şu anda hiç bir araçla jb yapamazsın.
merhaba arkadaşlar ipa olarak oyun yüklüyorum telefonuma fm19 ama oyun açılıp kapanıyor hemen çözümünü bulamadım başka oyunu da denedim o da aynısı oluyor.
Herhangi bir tweak kurmak/kaldırmak istediğimde LibSparkAppList tweakini de kurmak istiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Cihaz: 6 Plus
Sürüm: 12.1.1 B3
JB Aracı: Unc0ver
Ekli dosyayı görüntüle 13199
Hocam sorun şöyle aslında sanırım bu tweak cihazda kurulu ama tekrar kurmamı istiyor. Tweak silmek istiyorum bu defa böyle bir haya veriyor;
Ekli dosyayı görüntüle 13200
FloatingDock kurmuştum oradan sadece herhalde onunla birlikte gelmiş hatırlamıyorum. 5-6 tweak harici birşey de yok aslında inceleyip sileyim repoyuŞu Crackli Repoları kullanmayı bir türlü bırakmadın... o Tweak görüntüde olan çöp repodan kurulmuş veya çöp repodan tweak kurarken orijinal libSpark kurmak istiyor.. önce o repoyu kaldır sonra o repadaki tüm tweakleri kaldır ve orijinal repolardan devam et
FloatingDock kurmuştum oradan sadece herhalde onunla birlikte gelmiş hatırlamıyorum. 5-6 tweak harici birşey de yok aslında inceleyip sileyim repoyu
Edit:
Repoyu sildim fakat aynı hatayı veriyor. Uncoverdan tweaksiz yükleme yapıp cydiadan silebilir miyim acaba?
Telefonu mu restore ediyor yoksa Cydia’yı mı? Ona göre icloud kapalı yedeklerimi alayım.Cydo hatası crack repo ve tweak kullanımı sonucu cydia dosya sisteminin bozulması.
Yapacağın en doğru şey Unc0ver ayarlardan restore rootfs ile restore yap.
Telefonu mu restore ediyor yoksa Cydia’yı mı? Ona göre icloud kapalı yedeklerimi alayım.