Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar ben son günlerde bir sorunla karşılaşıyorum bunun çözümü bilen varsa lütfen söylesin işte sorun kullandığım jailbreak h3lix jailbreaktır 620B4B1B-3E41-42EA-AE24-6D7B5E834669.jpeg

Çözüm bulamadınmı naptıhsam olmadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cercube sıkıntısını ben de çekiyorum 2 gündür. Sorunsuz çalışıyordu ama ne olduysa müzik indirince donuyor ekran,indiremiyorsun. Şuna dikkat ettim Cercube for youtube eklentisi olan libcercube kendiliğinden kaldırılmış,ekleyince cercube for youtube siliniyor bu sefer,anlayamadım.

Cercube sıkıntısını ben de çekiyorum 2 gündür. Sorunsuz çalışıyordu ama ne olduysa müzik indirince donuyor ekran,indiremiyorsun. Şuna dikkat ettim Cercube for youtube eklentisi olan libcercube kendiliğinden kaldırılmış,ekleyince cercube for youtube siliniyor bu sefer,anlayamadım.

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum cercubeye güncellemede gelmedi başka bir alternatif var mı acaba müzik indirebileceğimiz

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum cercubeye güncellemede gelmedi başka bir alternatif var mı acaba müzik indirebileceğimiz

Youtube++ var fakat bazı videolarda url hatası veriyor. Cercube for youtubeda dediğim gibi müzik indirirken hata alınıyormuş bunun hakkında yazılımcısı açıklama yapıp sorunu çözeceğini söylemiş,bekleyeceğiz artık.

Youtube++ var fakat bazı videolarda url hatası veriyor. Cercube for youtubeda dediğim gibi müzik indirirken hata alınıyormuş bunun hakkında yazılımcısı açıklama yapıp sorunu çözeceğini söylemiş,bekleyeceğiz artık.

Aynı hataları alıyoruz belliki libcercube bendede silinmişti tekrar kursammı acabaaynen güncelleme bekliyelim protubede iyiydi oda çalışmıyor ben bunda sorun olunca indirirdim takır takır ordanda iş görüyodu

Aynı hataları alıyoruz belliki libcercube bendede silinmişti tekrar kursammı acabaaynen güncelleme bekliyelim protubede iyiydi oda çalışmıyor ben bunda sorun olunca indirirdim takır takır ordanda iş görüyodu

Cercube kendisinde sorun var şimdilik.., Haftasonu yeni bir Güncelleme gelecek

Denedim hocam.
Genelinde hata var.
Zaten aşağıdaki resimdende göreceğiniz üzere uygulamada simgeler falanda tam gözükmüyor.

Acaba Electra'dan mı kaynaklı diye düşünmeye başladım :/

Repo: cydia.iphonecake.com/
iOS 10dan beri AppCake Sağlıklı çalışmıyor. en son ios 9da düzgün kullanıyodum

iOS 10dan beri AppCake Sağlıklı çalışmıyor. en son ios 9da düzgün kullanıyodum
Sorun AppCake'ten mi kaynaklı diyorsun yani hocam?
Tweak ve repoların isimlerini almayı düşünüyordum unc0ver jb ye geçmek için.
Ayrıca yaramı deşiyorsun Pangu JB bunların hepsinden stabildi :)

Sorun AppCake'ten mi kaynaklı diyorsun yani hocam?
Tweak ve repoların isimlerini almayı düşünüyordum unc0ver jb ye geçmek için.
Ayrıca yaramı deşiyorsun Pangu JB bunların hepsinden stabildi :)
Son gelen güncelleme ile ios 12ye tam destek verildiğini okumuştum ama kullanmadığım için bakamadım. Kullanan arkadaşlar bilgi verirse daha sağlıklı olur

Son gelen güncelleme ile ios 12ye tam destek verildiğini okumuştum ama kullanmadığım için bakamadım. Kullanan arkadaşlar bilgi verirse daha sağlıklı olur
Electra 11.3 deyim ben :(
ipsw ye baktım imzalarda kapalı. Açık olsaydı akşam geçecektim.

Kullandığım bir uygulama değil ve önermiyorum İos 12 için tam anlamıyla uyarlanamadığı için cydiada sorunlara neden oluyor.

Yeni güncelleme geldi çalışıyor

Arkadaşlar merhabalar sonunda 12.2 ye jb aracının paylaşılmasıyla jb ye kavuştum acaba iOS 12 uyumlu tüm tweaklar 12.2 için de uygun mudur ?

Geri