installing cydia yazısı gelmiyor 2/3 olup respring yapılıyor açılıyor jb aktifleşiyor ancak cydia yok
yokmu bu installing cydia nın gelme çözümü
Chimera JB den bahsediyorsan o tarafta artık Cydia yerine Sileo var biliyorsun değil mi ?
installing cydia yazısı gelmiyor 2/3 olup respring yapılıyor açılıyor jb aktifleşiyor ancak cydia yok
yokmu bu installing cydia nın gelme çözümü
Ios 12.3.1 icin muzik programi varmiMerhaba arkadaşlar, forum düzenini korumak ve karmaşık bir hal almaması adına, ufak-tefek soru(n)larınız için yeni konu açmak yerine bu başlık altına yazabilirsiniz.
Tweak istekleri için, Tweak İstek formunu kullanabilirsiniz.
Merhabalar,
Uzun zamandır Rocket for Instagram tweakini kullanıyordum ve ziyadesiyle memnundum. Lakin iki gün önce tweakin çalışmadığını farkettim. Instagram ayarlarına baktığımda en bu tweak ile ilgili ayar satırının olmadığını gördüm. Instagram'ın yeni versiyonunda (96.1) engellenmiş ya da uyumlu olmayabileceğini düşünerek uygulamayı kaldırıp bir önceki sürümünü yükledim ve tweaki tekrar kurdum. İlk görüntülemede gayet düzgün çalıştı. Fakat uygulamayı kapatıp açınca tweak ve ayarları uygulamadan yine kayboldu. Bir anlam veremediğim için buna neyin sebebiyet vereceği hususunda sizlere de bir danışayım istedim..
Merhaba ben iOS 11.2.6' da Electra Jailbreak kullanıyorum. Fakat bu electra gitti cydia' yı falan bıraktı sileo' ya geçti benim de bütün düzenim bozuldu. Acaba diyordum şu an iOS 12.3 çıktı ama ben ios 12.0 a geçebilir miyim? Ve geçtikten sonra da unc0ver falan indirebilirmiyim? (yani electra varken) Yoksa illa önceden electra indirdim diye electra' dan mı devam etmek zorundayım
ios 12.3.1 jb ne zaman cıkar acaba
Merhaba. Tivibu GO için Jailbreak hatasını çözen bir tweak var mı acaba? NoSub, Liberty, Liberty Lite, tsProtector, xCon, LaunchInSafeMode tweaklerini denedim, hiçbiri çalışmadı. Shadow diye bir tweak çıkmış, onu da kullanmayı beceremedim.
Merhaba. Tivibu GO için Jailbreak hatasını çözen bir tweak var mı acaba? NoSub, Liberty, Liberty Lite, tsProtector, xCon, LaunchInSafeMode tweaklerini denedim, hiçbiri çalışmadı. Shadow diye bir tweak çıkmış, onu da kullanmayı beceremedim.
Sorum Adguard Pro kullananlar içindir;
AppStore’dan adguard pro alındığı taktirde kullanım süremiz ömür boyu mu oluyor ? 1 yıllık mı ? Açıklama bölümünde bu konuya değinilmemiş. Reklam engelleme hakkında başka bir uygulama önerisi olan varsa onu da bilmek isterim.
Kolay gelsin
Cevap icin teşekkürler. Halı hazırda MUHB yüklü ve çok memnun bir şekilde kullanmaktayım fakat Turkcell’den 10 tl’lik kullanmam gereken bir çek var ve jailbreak olmadığı zamanlarda da çalışan bir çözüm lazim. Bir arkadaş bu yorumu yapmış sizce mantıklı mı ? Eğer çalışıyorsa harika bir çözüm gibi geldi banaÖmür boyu lisanslı oluyor.
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.Reposunda MUHB yükleye de bilirsin.
Bir flex yaması hazırlamaya çalışıyorum dostum ufak bir çalışma hazırladım geçici bir yöntem kullanarak uygulamayı açabiliyorum şuanlık
Video:
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Denedim, olmadı.UnSub tweakını dene bir de.
Denedim, olmadı.
Bir flex yaması hazırlamaya çalışıyorum dostum ufak bir çalışma hazırladım geçici bir yöntem kullanarak uygulamayı açabiliyorum şuanlık
Video:
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Videoda kullandığınız tweak nedir?
Bu arada Flex 3'te bir yama olduğundan söz etmişsiniz. O zaman hazır yeri gelmişken şunu da sorayım, cihazım iPad 4 10.3.3 H3lix. Flex3 beta 8'i kurmuştum ve çalışıyordu. Daha sonra sildim. Filza'dan tekrar kurmaya çalıştığımda "subprocess paste was killed by signal (Broken pipe: 13) " hatasını alıyorum. Bunun için bir çözüm öneriniz var mı?