1 haftalık imza süresi doldu rejailbreak yapıyorum tamamlanıyor ama ne cydia açılıyor ne de tweakler yükleniyor icleaner gibi iconu olan tweakler de duruyor ama açılmıyor uncoverdan(8.0.2) restore rootfps hariç tüm tikleri açsam da ne yapsam da yine aynı sorunla karşılaşıyorum rootfps tikini açıp jailbreak yapınca tweakler gidiyor yapmak istemiyorum tek tek tweakleri geri yüklemek uzun sürüyor ek olarak imza süresini de uzatmayı bi türlü halledemediğim için bu haftalık rejailbreak ile karşı karşıya kalıyorum (not: ip6 cihaz ios 12.5.2 kuruluydu ve uncover 6.1.2 kullanıyordum her hafta rejailbreak yaptığımda sorun olmuyordu sürekli karşıma 12.5.5 güncelleme bildirimi çıktığı için bıkmıştım ve 12.5.5'e güncelledim uncoverin 8.0.2 sürümü dışında hiçbi sürümde jailbreak yapılmıyordu) 8.0.2 ile jailbreak yaptım tweakleri kurdum vs. 1 hafta doldu ve bu sorunla karşılaştım lütfen yardımcı olabilir misiniz kafayı yemek üzereyim -
@nihat1551 hocam son zamanlarda yanıtlarda sizin yardımcı olduğunuzu gördüm rica etsem bana da yardımcı olabilir misiniz -