nasıl yapacağım imazing den yedek yüklemeye çalıştım fakat iphonumu bul açık ve kapatamıyorum
Linkleri görebilmek için
Giriş yap veya üye ol.
linkden imazing indirin.
Son düzenleme:
nasıl yapacağım imazing den yedek yüklemeye çalıştım fakat iphonumu bul açık ve kapatamıyorum
nasıl yapacağım ? imazing den yedek yüklemeye çalıştım fakat iphonumu bul açık ve kapatamıyorum
kardeş aktivasyon sorunun yok senin icloud.com a git iphoneumu bul ile sıfırla cihazıbende öyle bir bölüm bulunmuyor
iphonemumu bulu icloud sitesinden telefonumu çıkarttım yedek kurmak için ama olmadı başka sıfırlama yöntemleri varmı
abi imazing ile yedek kurmaya kalktığımda benden iphonumu bulu kaptmamı istedi ve bende icloud.com üzerinden kapttım başka bir sıfırlama yöntemi lazım
şu an ki yazılım 12.1.3 bunlar iş görmezmi şimdi
şu an ki yazılım 12.1.3 bunlar iş görmezmi şimdi
Sa kolay gelsin şimdiden ben yeki jailbreak yaptıktan sonra telefonu kapatıp açsam jailbreak gidiyor tekrar jailbreak yapmam gerekiyor normal mi bu sizce değilse ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim yüklü tweaklar var ondan kaynaklanıyor olabılır mı acaba varsa sorun çıkartan tweakı nasıl bulabılırım ?
12.4.1 yazılımı mı kuracağım telefona
Banada oldu aynısı, icleaner ile temizlik yapıp, uncover'ın içinden re-install cydia seçeneğiyle tekrar jb yaptım düzeldi.Kurduğum repo siliniyor. Sizce sorun ne olabilir.