Neler yeni

Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iphonemumu bulu icloud sitesinden telefonumu çıkarttım yedek kurmak için ama olmadı başka sıfırlama yöntemleri varmı

iphonemumu bulu icloud sitesinden telefonumu çıkarttım yedek kurmak için ama olmadı başka sıfırlama yöntemleri varmı

İcloud.com dan cihazınızı bulup sil yaptınızmı
a3a988c5cf94d0d081e977f27910b8be.jpg

abi imazing ile yedek kurmaya kalktığımda benden iphonumu bulu kaptmamı istedi ve bende icloud.com üzerinden kapttım başka bir sıfırlama yöntemi lazım

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    74.9 KB · Görüntüleme: 16
Sa kolay gelsin şimdiden ben yeki jailbreak yaptıktan sonra telefonu kapatıp açsam jailbreak gidiyor tekrar jailbreak yapmam gerekiyor normal mi bu sizce değilse ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim yüklü tweaklar var ondan kaynaklanıyor olabılır mı acaba varsa sorun çıkartan tweakı nasıl bulabılırım ?

Sa kolay gelsin şimdiden ben yeki jailbreak yaptıktan sonra telefonu kapatıp açsam jailbreak gidiyor tekrar jailbreak yapmam gerekiyor normal mi bu sizce değilse ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim yüklü tweaklar var ondan kaynaklanıyor olabılır mı acaba varsa sorun çıkartan tweakı nasıl bulabılırım ?

Herkeser öyle normal bir şey bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Formda araştırmama rağmen uncover orjinal hangi siteden yüklüyebilirim bulamadım herşeyim gitti tekrardan 12.4 jailbreak nasıl yapabilirim acil yardımınıza ihtiyacım var

Ayrıca;

Geri