Memrise Pro Üyelik (Bütün Versiyonlar)

IOS 11.3 iPhone 7+ da ekranda resimler çıkmıyor. Farklı yöntemlerle yüklememe rağmen bir türlü resimleri çıkartamadım.

IOS 11.3 iPhone 7+ da ekranda resimler çıkmıyor. Farklı yöntemlerle yüklememe rağmen bir türlü resimleri çıkartamadım.
aynı problem bende de var çözebilen varsa lütfen yardımcı olsun.

Chrome ile indirip appsync yüklüyse eğer filza ile yüklemeyi deneyin. Ben öyle yaptım sorunsuz bi şekilde açılıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu uygulamayı ReProvizyon ile imzaladığımız maili başka bir cihazda kullanabilir miyiz ? Android bir cihaza indirip imzaladığımız mail adresi ile giriş yapabilir miyiz ?

Mega yada githuba upload etme şansınız varmı pcye geçme şansım yokta bugün

Konu güncellenmiştir arkadaşlar son versiyon ile çalışmaktadır.

merhaba,
her giriş yaptığımda iosgod hesabıyla giriş yapmamı istiyor. bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır ?

iosgod hesabiyla giris yapmami istiyor ve direk uygulamadan atiyor, ayrica giris yapacak bi yerde acilmiyor, nereden giris yapiliyor

Thanks dedikten sonra bağlanıyor benim telefonumda, sizde de öyle olmalı

Thanks dedikten sonra bağlanıyor benim telefonumda, sizde de öyle olmalı

4259d1fa5c08dfd7d9a6e36f5af5ba46.jpg

1 saniyeligine bu ekran gorunuyor, sonra uygulamadan atiyor

4259d1fa5c08dfd7d9a6e36f5af5ba46.jpg

1 saniyeligine bu ekran gorunuyor, sonra uygulamadan atiyor

Memrisenin son versiyonunu mu kurdunuz acaba. Çünkü uygulamalar uptade edildikçe açıklar kapanabiliyor ve çalışama biliyor. Eğer ki bulunmuş olduğunuz sürümde App Admin yada Appstore++ çalışmakta ise Memrise'yi kalıntı kalmayacak şekilde silip aynı şekilde cydiadan hacki silip icleaner ile temizledikten sonra. App Admin yada Appstore++ ile konuda denenemiş olan sürümü indirerek denerseniz çalışacağını düşünüyorum.

Geri