Neler yeni

Maize(ios10)

texasli_samet16

Aktif Üye
JailbreakTR
Yasaklı
Sorunsuz kullaniyordum birden cideo cektikten sonra safe mode atti ne guzel kullaniyordum acaba neden olabilir guncellenmesinini beklemek gerek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilk başta sorunsuz video tuşuna basarak kullanılamaz hale geldiyse icleaner ile ayar dosyasını siliniz deneyin çalışabilir tekrar.

icleaner pro aç sol alt köşede "+" işaretine tıkla , ayar dosyası alanına gir maize yazısını bul sola kaydır sil respring at bak çalışıyor mu

Moderatör tarafından düzenlendi:
Yok olmadi birseyle çakışıyor heralde

bunun kesinliği öğrenmek için yine icleaner a gir tüm tweakleri kapat sonra maizeye gir aç gerekli olan bir iki eklentide otomotik açılacaktık kapatmaya çalışma uygula respring at yine çalışmasa sorun başka çalışırsa çakışan vardır

Yok olmadi birseyle çakışıyor heralde

bunun kesinliği öğrenmek için yine icleaner a gir tüm tweakleri kapat sonra maizeye gir aç gerekli olan bir iki eklentide otomotik açılacaktık kapatmaya çalışma uygula respring at yine çalışmasa sorun başka çalışırsa çakışan vardır
Calismadi maalesef

ben maizeyi aylardır takip ediyorum ios 10.3.3 e güncellenmesini.
Hatta güncel sürümüyle dahi yükledim ama bende çalışmamıştı ve ben umudumu kesmiştim.
O nedenle bizim sürümümüzdeki arkadaşlar maize den umutlarını bi zahmet kessinler.

Hatta güncel sürümüyle dahi yükledim ama bende çalışmamıştı ve ben umudumu kesmiştim.
O nedenle bizim sürümümüzdeki arkadaşlar maize den umutlarını bi zahmet kessinler.

İlerde guncelleme almaz mı ?

İlerde guncelleme almaz mı ?

Tweak bedava oldu zaten.
Geliştirici elini çekdi bu işlerden.
Zor bence güncelleme alması.

Geri