R RADAR Kayıtlı Üye JailbreakTR 22 Nis 2019 #1 İphone 6s için maclerde docka fare gezdirince üstünde simgeler büyüp küçülüyor ? Hem küçük olsun hemde çok şey sığsın istiyorum Cihaz İphone 6s Sürüm 11.4.1
İphone 6s için maclerde docka fare gezdirince üstünde simgeler büyüp küçülüyor ? Hem küçük olsun hemde çok şey sığsın istiyorum
uydufly Jailbreaking JailbreakTR 22 Nis 2019 #3 HorhoriS: Floatingdock olması lazım bi baksana o uygulamaya. Genişletmek için tıkla ... Harbor.....tweakin ismi... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HorhoriS: Floatingdock olması lazım bi baksana o uygulamaya. Genişletmek için tıkla ... Harbor.....tweakin ismi... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
R RADAR Kayıtlı Üye JailbreakTR 23 Nis 2019 #4 uydufly: Harbor.....tweakin ismi... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Dediğini denedim oldu ama sorum bir tweak uygulamayı açtığımda simgeler akdan patlama yapıp kayboluyor
uydufly: Harbor.....tweakin ismi... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Dediğini denedim oldu ama sorum bir tweak uygulamayı açtığımda simgeler akdan patlama yapıp kayboluyor