Müzik için tweak öneri

• Konu Sahibi Konu Sahibi barotr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

barotr

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Yasaklı
Benim gibi günde 2 saat müzik dinleyenler için önerebileceğiniz tweak varmıdır?

Kullandıklarım
Color flow 4

Müzik için nasıl bir tweak istiyorsunuz ? Görsellik ise MitsuhaXI bakın

Artsy var spotify’ı, apple music’i ve control center’ı özelleştirebilirsiniz

Imperium var kontrol barındaki tuşları kaldırıp parmak hareketleri ekliyor eğlenceli bir tweak

ReachIt ve volskip11

ReachIT ulaşılabilirlik menüsüne müzik kontrolü ekliyor.

Volskip ise ses tuşları ile müzik kontrolü. Activator ile de yapılabilir bunlar.

e981ecf28b07e7f90fff58e1b81ec468.jpg

Merhabalar. Ben de iPhone Music uygulamasını aboneliksiz kullanmak istiyorum. Daha doğrusu şöyle; harici indirdiğim mp3’ leri buraya atayım ve orijinal uygulamada dinleyim istiyorum. Telefonu formatlamadan önce böyle bir uygulama bulmuştum ve indirmiştim ama sanırım aktif değilmiş o uygulama. Iphone Music’ e girip Kütüphane’ ye basınca eklemiyordu harici müzikleri. Buna benzer bir uygulama var mı bildiğiniz?

Merhabalar. Ben de iPhone Music uygulamasını aboneliksiz kullanmak istiyorum. Daha doğrusu şöyle; harici indirdiğim mp3’ leri buraya atayım ve orijinal uygulamada dinleyim istiyorum. Telefonu formatlamadan önce böyle bir uygulama bulmuştum ve indirmiştim ama sanırım aktif değilmiş o uygulama. Iphone Music’ e girip Kütüphane’ ye basınca eklemiyordu harici müzikleri. Buna benzer bir uygulama var mı bildiğiniz?
Mlmport diye bir uygulama var

Geri