A AirLife Expert JailbreakTR 7 May 2019 #28 osY: Evet. 1 sene abonelik süresi var. Genişletmek için tıkla ... Bu tweakı bende aldım bir senelik mi bu ? Yoksa senin ki mi sadece ?
osY: Evet. 1 sene abonelik süresi var. Genişletmek için tıkla ... Bu tweakı bende aldım bir senelik mi bu ? Yoksa senin ki mi sadece ?
M Mrtklo Aktif Üye JailbreakTR 7 May 2019 #30 Katılıyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
P patrow Kayıtlı Üye JailbreakTR 7 May 2019 #32 Katılıyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunyaminbehar Aktif Üye JailbreakTR 7 May 2019 #34 Katılıyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
F fayigit Aktif Üye JailbreakTR 7 May 2019 #36 katılıyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erol.K Aktif Üye JailbreakTR 7 May 2019 #41 Katılıyorum Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
memet47 Kayıtlı Üye JailbreakTR 7 May 2019 #47 katılmak istiyorum:) hep kullanmak isteyipte kullanamadığım tweak
ANKARALI Aktif Üye JailbreakTR 7 May 2019 #50 arkadaşlar kaç cihaza kadar lisans geçerli oluyor 1-2 kişi ile paylaşırım lisanımı eger olursa