Neler yeni

Aktivite Kullandığınız Widgetler

@Yunusefe27
c85e2178137d37fb2f3dd2b3e8edbf99.jpg

Kardeşim şu status barı aynen seninki gibi nasıl yaparım, batarya icon’u ve % ‘li gösterge ve diğerleri

Kardeşim statusbarı ( Neptüne ) ile yapdım yüzdeyi ise direk tlf ayarlar-pil - pil yüzdesi seçeneğini aç çıkıyor

Kardeşim Neptune bende cihazı felç ediyor donuyor mecbur restars yeniden jb yapıp kurtarıyorum cihazı,
Hem 2.1 - hemde 1.1’ i denedim olmuyor packix’den kurdum sen nerden kurdun çalışıyordki?

Kardeşim Neptune bende cihazı felç ediyor donuyor mecbur restars yeniden jb yapıp kurtarıyorum cihazı,
Hem 2.1 - hemde 1.1’ i denedim olmuyor packix’den kurdum sen nerden kurdun çalışıyordki?
Kardeşim ( neptune) kullanıyorsan ( iCleaner ) gir ( libmoorecon ) seçenğini kapat bu tweak açık olduğunda bir biri ile çakışıyor opennotifier kullanıyorsada libmoorecon açıyor bilgin olsun bu tweakler varsa kapat çalışır o zaman ben öyle yaptım bende çalışıyor bir sıkıntı olmuyor ilk sıralar bendede çok Safe moda atıyordu homegeusture veya littlex dede aynı sorunu yaşamışdım bunu uygularsın bir sıkıntı kalmaz inşallah 👍

Ekli dosyalar

• 8D18835B-9425-4E86-8A20-15D404CA1664.jpeg
    8D18835B-9425-4E86-8A20-15D404CA1664.jpeg
    542.9 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Kardeşim ( neptune) kullanıyorsan ( iCleaner ) gir ( libmoorecon ) seçenğini kapat bu tweak açık olduğunda bir biri ile çakışıyor opennotifier kullanıyorsada libmoorecon açıyor bilgin olsun bu tweakler varsa kapat çalışır o zaman ben öyle yaptım bende çalışıyor bir sıkıntı olmuyor ilk sıralar bendede çok Safe moda atıyordu homegeusture veya littlex dede aynı sorunu yaşamışdım bunu uygularsın bir sıkıntı kalmaz inşallah

Bende bu yama tweak’ler yok ama yinede çalışmıyor neyse HomeGesture’ye devam teşekkürler

Dock’u iOs 12 de böyle nasıl yaparım?
f0803d2c8c5c3f2a9bd61ab066c46034.jpg

İthemer tema programı ile yüklü temalarınızdan dock isimli klasörü seçerek tapabilirsin. (Her temada bulunmuyor deneme amaçlı ambre thema, Oxygen thema veya primo themaları yükleyerek bakabilirsin.

Geri