Neler yeni

Aktivite Kullandığınız Jailbreak Aracı?

Hangi Jailbreak Aracına Sahipsiniz!

• Checkra1n

Kullanılan: 31 53.4%
  • unc0ver

Kullanılan: 25 43.1%
  • Chimera

Kullanılan: 2 3.4%

• Kullanılan toplam oy
    58
  • Anket kapatılmış .
checkra1n'i sevemedim evet iyi güzel donanımsal bir yazılım yapmışlar ama unc0ver gibi semi-untethered değil keşke öyle olsaymış.

Hayatımın hatasını yaptım ve ios 13e geçtim. Checkra1n jb yaptım. Telefon çöp oldu çöp. Muhtemelen iPhone 7 ios13 ü kaldırmıyor

İphone 7 plus benimkisi. 13.3 jailbreakli gayet stabil,sıkıntı yok. Hemen karamsar olmayın. Bu arada iphone7 halen iyi bir telefon. Sürümün artması hızını etkilemez.

@Le0n bende de İ7 var 13.3, gayet akıcı ve stabil. Ayrıca şarj durumuda oldukça tatmin edici.. Checkra1n ile de memnunum, bütün ayarlarınız yapılı ve sorunsuz kuruldumu acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Le0n bende de İ7 var 13.3, gayet akıcı ve stabil. Ayrıca şarj durumuda oldukça tatmin edici.. Checkra1n ile de memnunum, bütün ayarlarınız yapılı ve sorunsuz kuruldumu acaba

Kurulumda veya ayarlarda problem varmı bilemiyorum normal kurulum yaptım da mesela sayfa geçişlerinde bir titreme veya uygulama açılışlarında bir yavaşlık yokmu sende? Genelde ağır genel sürümlerin verdiği hatalar.

Kurulumda veya ayarlarda problem varmı bilemiyorum normal kurulum yaptım da mesela sayfa geçişlerinde bir titreme veya uygulama açılışlarında bir yavaşlık yokmu sende? Genelde ağır genel sürümlerin verdiği hatalar.

Tema programı ne kullanıyorsan icleaner dan devre dışı bırakıp kontol edermisin

@Le0n hayır bende hiç anlık kasma donma gibi birşey hiç olmadı daha.. 20 tweak var, tema aracı olarak snowboard kullanıyorum..

kontrol edicem kardeş de bu whatsapp da görüldü tiki gitti onunla ilgili bir tweak mi vardı sende

öyle değilde karşı tarafın bana gönderdiği mesajı silince mesaj silindi ve silinen mesajı gösteren tweak olduğunu hatırlıyorum

iphone 8 telefonumda ios 12.4.1 yüklü, telefonuma jailbreak yaptım ancak checkra1n ile yaptım ancak chimera ile yapmam gerekiyodu sanırım. Çünkü checkra1n de telefonu yeniden başlatınca jailbreak gidiyor ve bilgisayarsız tekrar jailbreak yapılamıyor. Telefonu yeniden başlattığımda chimera indirsem telefondan pc olmadan jailbreak yapabilirmiyim? Yada ne yapmalıyım bilen yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkür ederim

Geri