D Darkweeb Aktif Üye JailbreakTR Katılım 19 May 2018 Mesaj 170 Tepkime puanı 26 4 Şub 2019 #1 Kulaklık takıp konuştuğumuzda sesi karşıya farklı bir ses olarak iletebilecek tweak varmı
nicholaihel Aktif Üye JailbreakTR Katılım 1 Şub 2018 Mesaj 234 Tepkime puanı 295 4 Şub 2019 #2 VoiceChanger X işini görebilir.
D Darkweeb Aktif Üye JailbreakTR Katılım 19 May 2018 Mesaj 170 Tepkime puanı 26 4 Şub 2019 #3 nicholaihel: VoiceChanger X işini görebilir. Genişletmek için tıkla ... Sadece telefon görüşmesi için demiyorum genel olarak,örneğin oyundayken oyun içi konuşmada
nicholaihel: VoiceChanger X işini görebilir. Genişletmek için tıkla ... Sadece telefon görüşmesi için demiyorum genel olarak,örneğin oyundayken oyun içi konuşmada
Keremers Yetkili Moderatör Katılım 25 Tem 2017 Mesaj 414 Tepkime puanı 288 4 Şub 2019 #4 Darkweeb: Sadece telefon görüşmesi için demiyorum genel olarak,örneğin oyundayken oyun içi konuşmada Genişletmek için tıkla ... Android ve PC için yöntemler var sanrım ama iOS için birşey bulamadım. Son düzenleme: 4 Şub 2019
Darkweeb: Sadece telefon görüşmesi için demiyorum genel olarak,örneğin oyundayken oyun içi konuşmada Genişletmek için tıkla ... Android ve PC için yöntemler var sanrım ama iOS için birşey bulamadım.