Çözüldü Kodi Jailbreaksız

Srokanca

Aktif Üye
JailbreakTR
Kodiyi jailbreak olmadan indirme şansım varmı tweakbox çalışmıyor ?

Konu içerisinde ipa dosyasını cydia impactor ile atarak kullanabilirsin.

Appıcon40x40.png yerinde kalıyor. Başka ipa dosyalarıyla da denedim aynı yerde takılıyor.
[automerge]1556134976[/automerge]
[INFO][/INFO]
.png yüklenme kısmında kalması saçma video da ki yolu izledim dediğim gibi .pngye gelince kalıyor öyle

Ekli dosyalar

• EC8C3FAC-81DF-4E76-8B7F-2C973C2DA0AE.jpeg
    EC8C3FAC-81DF-4E76-8B7F-2C973C2DA0AE.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Jailbreak olmayacaksa şöyle söyleyeyim, kodi iptv programı zaten. İptv yazarsan appstore'da birçok program mevcut. Eğer kodi'nin extra bir özelliğini kullanmayacaksan?

Biliyorum teşekkür ederim yorumun için. Ekstra özelliklerinden faydalanmak için yüklemek istiyorum

Jailbreak olmayacaksa şöyle söyleyeyim, kodi iptv programı zaten. İptv yazarsan appstore'da birçok program mevcut. Eğer kodi'nin extra bir özelliğini kullanmayacaksan?

Gardaşım Bana Tam Olarak Bu Kodi Ne İşe Yarar Anlayacağım dilde Açıklarmısın?Bana Sinema Güncel Filmleri İndirip İzleyebilirsin De???

Gülümse Kaderine :)

Ben de yüklemeyi denedim aynı sorunla karşılaştım. ipa'da bir sıkıntı mı var acaba merak ettim. Siteden ios için olan versiyonunu indirdim.
Appıcon40x40.png yerinde kalıyor. Başka ipa dosyalarıyla da denedim aynı yerde takılıyor.
[automerge]1556134976[/automerge]
[INFO][/INFO]
.png yüklenme kısmında kalması saçma video da ki yolu izledim dediğim gibi .pngye gelince kalıyor öyle

Son düzenleme:
Geri