disastercn Aktif Üye JailbreakTR Katılım 18 Ağu 2019 Mesaj 156 Tepkime puanı 16 29 Eki 2020 #1 Tarih saati bu şekilde ortaya getirebileceğim tweak var mıdır ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tarih saati bu şekilde ortaya getirebileceğim tweak var mıdır ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
apagesatana Aktif Üye JailbreakTR Katılım 2 Mar 2019 Mesaj 376 Tepkime puanı 89 29 Eki 2020 #2 şunu debeyebilirsin Ziyaretçilere kapalı Giriş yap veya Ziyaretçilere kapalı Giriş yap (ücretli)
ivez Çalışkan Üye JailbreakTR Katılım 24 Nis 2018 Mesaj 1,060 Tepkime puanı 215 31 Eki 2020 #3 apagesatana: şunu debeyebilirsin Ziyaretçilere kapalı Giriş yap veya Ziyaretçilere kapalı Giriş yap (ücretli) Genişletmek için tıkla ... Speculum işe yarıyor, libellum ile de uyumlu (Zaten geliştiricisi aynı) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Son düzenleme: 1 Kas 2020
apagesatana: şunu debeyebilirsin Ziyaretçilere kapalı Giriş yap veya Ziyaretçilere kapalı Giriş yap (ücretli) Genişletmek için tıkla ... Speculum işe yarıyor, libellum ile de uyumlu (Zaten geliştiricisi aynı) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
JONES.53 Aktif Üye JailbreakTR Katılım 26 Eki 2019 Mesaj 183 Tepkime puanı 57 8 Kas 2020 #4 LockPluspro tek geçerim...
ivez Çalışkan Üye JailbreakTR Katılım 24 Nis 2018 Mesaj 1,060 Tepkime puanı 215 9 Kas 2020 #5 JONES.53: LockPluspro tek geçerim... Genişletmek için tıkla ... Hangi repo, bulamadım ben. Ücretli mi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
JONES.53: LockPluspro tek geçerim... Genişletmek için tıkla ... Hangi repo, bulamadım ben. Ücretli mi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
apagesatana Aktif Üye JailbreakTR Katılım 2 Mar 2019 Mesaj 376 Tepkime puanı 89 9 Kas 2020 #6 ivez: Hangi repo, bulamadım ben. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
ivez: Hangi repo, bulamadım ben. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçilere kapalı Giriş yap