N necoeren Aktif Üye JailbreakTR Katılım 15 Ağu 2018 Mesaj 178 Tepkime puanı 17 22 Ağu 2018 #1 Arkadaşlar xen html ile kilit ekranına neon saat ekleyeceğim fakat normal saat gözüküyor üstünde onu nasıl kaldırabilirim ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar xen html ile kilit ekranına neon saat ekleyeceğim fakat normal saat gözüküyor üstünde onu nasıl kaldırabilirim ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
volcy123 Aktif Üye JailbreakTR Katılım 5 Nis 2018 Mesaj 231 Tepkime puanı 96 22 Ağu 2018 #2 Element visibility kisminda "hide lockscreen clock " u all pages olarak ayarla
N necoeren Aktif Üye JailbreakTR Katılım 15 Ağu 2018 Mesaj 178 Tepkime puanı 17 22 Ağu 2018 #3 volcy123: Element visibility kisminda "hide lockscreen clock " u all pages olarak ayarla Genişletmek için tıkla ... Saol deniyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
volcy123: Element visibility kisminda "hide lockscreen clock " u all pages olarak ayarla Genişletmek için tıkla ... Saol deniyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Keremers Yetkili Moderatör Katılım 25 Tem 2017 Mesaj 414 Tepkime puanı 288 22 Ağu 2018 #4 necoeren: Arkadaşlar xen html ile kilit ekranına neon saat ekleyeceğim fakat normal saat gözüküyor üstünde onu nasıl kaldırabilirim ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Springtomize ile halledebilirsin. Kilit ekranı sekmesinden saat yerine yazı yazma yerini boş bırak. Ben o şekilde kullanıyorum. Ekli dosyalar IMG_1480.PNG 91.5 KB · Görüntüleme: 26 IMG_1481.PNG 1.9 MB · Görüntüleme: 23
necoeren: Arkadaşlar xen html ile kilit ekranına neon saat ekleyeceğim fakat normal saat gözüküyor üstünde onu nasıl kaldırabilirim ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Springtomize ile halledebilirsin. Kilit ekranı sekmesinden saat yerine yazı yazma yerini boş bırak. Ben o şekilde kullanıyorum.