Tweak Keep it Cookin

omeraksoy

Banned
Yasaklı
Tweak İsmi : Keep İt Cookin
Repo:
Açıklama:
  • Telefonunuzu aşırı sıcaklıklarda kullanmanızı sağlar. Cihazın ısındığında kullanma yeteneğinizi engelleyen, elma tarafından uygulanan "özelliği" devre dışı bırakır.
Ekran Görüntüsü ve uyumluluk bilgisi maalesef geliştirici tarafından belirtilmemiştir.

Bu tweak biraz sıkıntılı olabilir gibi geliyor bana.tıpkı su upscale tweaki gibi...neden bilmiyorum ama bana öyle bir his verdi...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu tarz önlemleri aşmaya çalışmaya gerek yok bence. Antalyanın sıcağında bile dayanıyorsa çok sık ısınma sorununa rastlayacağınızı da sanmam.

Bu tarz önlemleri aşmaya çalışmaya gerek yok bence. Antalyanın sıcağında bile dayanıyorsa çok sık ısınma sorununa rastlayacağınızı da sanmam.

Hocam geçen bir arkadaş paylaşmıştı,cihazında ısı sensörü bozulmuş sanırım ve bu durum meydana gelmiş , cihazı kullanmasını engelliyordu.Eğer tweak kesinlikle sıkıntısızsa herkesin kurması gerekebilir bence.O ısı sensörü mü ne tam bilmiyorum ama bozulunca bu tweak iş görebilir.Ama nereye kadar iş görür orasını bilemem.Cihazı kapatıp açınca jailbreak gidiyor malum.

Hocam geçen bir arkadaş paylaşmıştı,cihazında ısı sensörü bozulmuş sanırım ve bu durum meydana gelmiş , cihazı kullanmasını engelliyordu.Eğer tweak kesinlikle sıkıntısızsa herkesin kurması gerekebilir bence.O ısı sensörü mü ne tam bilmiyorum ama bozulunca bu tweak iş görebilir.Ama nereye kadar iş görür orasını bilemem.Cihazı kapatıp açınca jailbreak gidiyor malum.
Isı sensörünün bozulması olayı olacağını hiç sanmıyorum çünkü normal düşündüğümüz şekilde bir sensör değil. Birçok donanımda ayrı ayrı bulunuyor. Arkadaşın olayı çok daha farklı bir sebepti muhtemelen. Ve bu zamana kadar öyle bir sorun olsaydı şimdiye çoktan bilinir Apple önlemini alırdı.

Pubg de biraz oynadiktan sonra ekran kararmasini engelliyor mu ?

Geri