Neler yeni

Tweak Jellyfish

kadir1009

Yetkili
Administrator
Tweak: Jellyfish
Sürüm: 1.0.2
Repo:
Fiyat: 1,99 $
Açıklama: Kilit ekranınızı modernleştirin. Kilit ekranı için özel saat tasarımı içerir. Görsellere göz atınız.

[INFO]PayPal ile Satın Almak için Bu Konuya Göz Atın Paypal ile Tweak Satın Alma[/INFO]

Görsel:
9450
EEDF99-A1-EB4-F-42-DD-8-A4-A-3-C1475-A3088-A.png

EA977616-3-CF3-486-A-8-A10-9-D355-B28817-B.png

152334138928529408

Son düzenleme:
@kadir1009 ayar ve uygulamalarda gözükmüyor hocam. Alternatif font vs. ayarları nasıl yapacağım?

bir ayarı bulunmamakta, font Bytafont 3 ile değiştirdim bu tweak ile bağlantısı yok. Hava durumunuda, hava durumu uygulamasının 1.sırasından çekiyor (konum değil)

Font: Romanica

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hava durumunu yanlış gösteriyor

Hava Durumu bilgisi, hava durumu uygulamasındaki 1. sıradaki konumdan alıyor. Mevcut konumunuzdan değil Yanlış değil ama keşke mevcut konumu baz alsaydı evet. Hava Durumunu değiştirdikten sonra Respring yapmayı unutmayın

yükledim ama telefonda gözükmüyor iconu nasıl aktif edeceğim ya da LockPlus Pro ile çakışır mı?

yükledim ama telefonda gözükmüyor iconu nasıl aktif edeceğim ya da LockPlus Pro ile çakışır mı?

LockPlus Pro kullanmıyorum fakat çakışacağını düşünüyorum. Telefonda herhangi bi ayarı bulunmuyor direkt olarak aktif oluyor görseldeki şekilde. Kilit ekranında herhangi bir tweak bulunmamakta sadece Jellyfish kurulu bende herhangi bir aktifleştirme yapmadım.

Hava Durumu bilgisi, hava durumu uygulamasındaki 1. sıradaki konumdan alıyor. Mevcut konumunuzdan değil Yanlış değil ama keşke mevcut konumu baz alsaydı evet. Hava Durumunu değiştirdikten sonra Respring yapmayı unutmayın

tamamdır sağolun

Paypal ile Tweak Satın Alma konusundan yardım alabilirsiniz, bende o konudaki gibi dün başarıyla satın aldım. Diğer konuda ücreti değer mi değmez mi bu sizin kararınız tabi ki

PayPal konusunda nereden yardım alıcaz acaba?

Cracklisi ****** reposunda mevcut. Kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Ben yükledim fakat yazıların rengini nasıl değiştiriyorsunuz ayarı yoksa ? Bende 3 satırda beyaz yazıyor.

Ben yükledim fakat yazıların rengini nasıl değiştiriyorsunuz ayarı yoksa ? Bende 3 satırda beyaz yazıyor.

Yazı rengi arkaplana göre otomatik ayarlanıyor.

Tweak: Jellyfish
Sürüm: 1.0.2
Repo:
Fiyat: 1,99 $
Açıklama: Kilit ekranınızı modernleştirin. Kilit ekranı için özel saat tasarımı içerir. Görsellere göz atınız.

[INFO]PayPal ile Satın Almak için Bu Konuya Göz Atın Paypal ile Tweak Satın Alma[/INFO]

Görsel:
Ekli dosyayı görüntüle 9450
EEDF99-A1-EB4-F-42-DD-8-A4-A-3-C1475-A3088-A.png

EA977616-3-CF3-486-A-8-A10-9-D355-B28817-B.png

152334138928529408

Hocam zahmet olmazsa duvar kağıtlarını atabilir misin ?

Son bir soru daha kendisi otomatik bu şekilde mi yapıyor yoksa ayarlama gibi işlem var mı ? Yükledim göremedim

Hava Durumunda GÜNEŞLI olarak yazıyor sonundaki I'ye İ yapabilir miyiz ? Yolu var mı?

LockPlus Pro kullanmıyorum fakat çakışacağını düşünüyorum. Telefonda herhangi bi ayarı bulunmuyor direkt olarak aktif oluyor görseldeki şekilde. Kilit ekranında herhangi bir tweak bulunmamakta sadece Jellyfish kurulu bende herhangi bir aktifleştirme yapmadım.

Jellyfish tweakini satın aldım hesabımdaki transaction kısmında alındı gözüküyor ama cydia ya girdiğim zaman complete transaction diyor neden böyle oldu bir bilginiz var mı iade ediyorum şuan tekrar alıcam

Geri