JB yapınca springde kalma

mehmetalidemir

Aktif Üye
JailbreakTR
Jb yapıyorum, iyi herşey hoş. Dün akşam şarja takıp yattım. Kendi kendine restart atmış cihaz. Her restart sonrası tekrar jb yaparken 2/3’de respring yapıp respring logoda kalıyor. Sebebi ne olabilir?

Aynı sorun bendede var. Enable jb yapıyorum 2 ti geçiyor respringe takılıyor sonra reset atıyor.
Electranın diğer sürümlerinide denedim olmadı.

Arka planda yüklenen son ios güncellemesini ayarlardan silin, uçak moduna alarak bir de öyle deneyin

Tweaksiz bir şekilde jailbreak yapın son kurdugunuz tweakleri silin

Arka planda yüklenen son ios güncellemesini ayarlardan silin, uçak moduna alarak bir de öyle deneyin

Hocam zaten noota vardı tvos. Güncelleme gelmiyor. Uçak modunda da aynısı oluyor.

Tweaksiz bir şekilde jailbreak yapın son kurdugunuz tweakleri silin

Deneyim. Ama tweak hatası değil bu. Jb aktifken respringde sıkıntı yok çünkü.

Tweak’siz uçak modunda OpenSSH’e geçebildim. Şuan jb cihaz ama tweak’ler inaktif. Deniyorum.

Electra’da Enable Jailbreak butonu var. Bastığımda Already Jailbroken diyor. Tekrar tweak’leri nasıl aktif edebilirim?

Electra’da Enable Jailbreak butonu var. Bastığımda Already Jailbroken diyor. Tekrar tweak’leri nasıl aktif edebilirim?
Cihazı kapat aç
[automerge]1536573553[/automerge]
Hocam zaten noota vardı tvos. Güncelleme gelmiyor. Uçak modunda da aynısı oluyor.

Deneyim. Ama tweak hatası değil bu. Jb aktifken respringde sıkıntı yok çünkü.
Bende aynısı olmuştu öyle çözdüm işine yaramadıgı tweakleri sil

Büyük ihtimal crackli tweaklerden birisi bu soruna yol açıyor. Benim de başıma geldi. Substitude tweakini silerek tüm tweakleri sildim adım adım yükleyerek deniyorum hangisinde sıkıntı olduğunu. Voice changer veya answer machine x den şüpheleniyorum.

Büyük ihtimal crackli tweaklerden birisi bu soruna yol açıyor. Benim de başıma geldi. Substitude tweakini silerek tüm tweakleri sildim adım adım yükleyerek deniyorum hangisinde sıkıntı olduğunu. Voice changer veya answer machine x den şüpheleniyorum.

Bu hata sürekli oluyor bende bahsettiğin tweakler daha önceden yoktu bende. Sanırım başka tweak... ama sanmıyorum bütün tweakleri de kaldırsam aynısı olur bence...

Sorunu çözdüm. Telefonda hafızayı boşaltım yaklaşık 3 4 gb boş yer açıp tekrar deneyin

boş hafizam vardi ama icleanerla temizledim, sonra bi kaç denemeden sonra jb oldu çok sağol

telefonu kapatıp açmak dert oldu :)

Geri