efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 7 Kas 2018 #26 67MustanG: peki çok teşekkür ederim akşam 22:30 uygunmudur sizede? bilgisayara kurmam gereken bir program varmıdır önceden hazır edeyim Genişletmek için tıkla ... TeamViewer kur ve saat 22.30 - 23.30 arası bağlanırız
67MustanG: peki çok teşekkür ederim akşam 22:30 uygunmudur sizede? bilgisayara kurmam gereken bir program varmıdır önceden hazır edeyim Genişletmek için tıkla ... TeamViewer kur ve saat 22.30 - 23.30 arası bağlanırız
67MustanG Kayıtlı Üye JailbreakTR 7 Kas 2018 #27 efsane6: TeamViewer kur ve saat 22.30 - 23.30 arası bağlanırız Genişletmek için tıkla ... tamamdır çok teşekkür ederim iyi geceler
efsane6: TeamViewer kur ve saat 22.30 - 23.30 arası bağlanırız Genişletmek için tıkla ... tamamdır çok teşekkür ederim iyi geceler
AbdullahHaymana Kayıtlı Üye JailbreakTR 7 Kas 2018 #28 efsane6: Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Bununla tekrar cihazı silermisin? Birde yanlış adımlar attığın için bu duruma gelmiş jailbreak... Genişletmek için tıkla ... üstadım bu dosya ios 11.2.6 yı komple silebiliyor mu. rollectra gibi [automerge]1541591036[/automerge] AbdullahHaymana: üstadım bu dosya ios 11.2.6 yı komple silebiliyor mu. rollectra gibi Genişletmek için tıkla ... burdan uncover a geçiş yapacam o yüzden soruyorum. bulunduğum sürüm için rollectra uyumlu değil
efsane6: Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Bununla tekrar cihazı silermisin? Birde yanlış adımlar attığın için bu duruma gelmiş jailbreak... Genişletmek için tıkla ... üstadım bu dosya ios 11.2.6 yı komple silebiliyor mu. rollectra gibi [automerge]1541591036[/automerge] AbdullahHaymana: üstadım bu dosya ios 11.2.6 yı komple silebiliyor mu. rollectra gibi Genişletmek için tıkla ... burdan uncover a geçiş yapacam o yüzden soruyorum. bulunduğum sürüm için rollectra uyumlu değil