Kalamar Kayıtlı Üye JailbreakTR 19 Ağu 2020 #1 Jb yok telefonu yeni aldım cercube ++ yüklemek istiyorum tweakbox bozuk olmuyor bilginiz varmı
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 19 Ağu 2020 #2 Kalamar: Jb yok telefonu yeni aldım cercube ++ yüklemek istiyorum tweakbox bozuk olmuyor bilginiz varmı Genişletmek için tıkla ... AltStore uygulamasını yükleyin sonra Cercube sitesinden (sideloading) ipasını AltStore üzerinden cihaza yükleyin
Kalamar: Jb yok telefonu yeni aldım cercube ++ yüklemek istiyorum tweakbox bozuk olmuyor bilginiz varmı Genişletmek için tıkla ... AltStore uygulamasını yükleyin sonra Cercube sitesinden (sideloading) ipasını AltStore üzerinden cihaza yükleyin
J JBTR007 Aktif Üye JailbreakTR 19 Ağu 2020 #3 efsane: AltStore uygulamasını yükleyin sonra Cercube sitesinden (sideloading) ipasını AltStore üzerinden cihaza yükleyin Genişletmek için tıkla ... Admin iOS14 de olan shortcuts widget /resim/music vs hepsi bi arada olan iOS 13 icin mevcut mu Velox da yok malesef,tsk
efsane: AltStore uygulamasını yükleyin sonra Cercube sitesinden (sideloading) ipasını AltStore üzerinden cihaza yükleyin Genişletmek için tıkla ... Admin iOS14 de olan shortcuts widget /resim/music vs hepsi bi arada olan iOS 13 icin mevcut mu Velox da yok malesef,tsk
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 20 Ağu 2020 #4 JBTR007: Admin iOS14 de olan shortcuts widget /resim/music vs hepsi bi arada olan iOS 13 icin mevcut mu Velox da yok malesef,tsk Genişletmek için tıkla ... IOS 14 ShortCuts seçeneklerin çoğu IOS 13 de çalışmaz... güncelleme uyarısı verir yüklerken
JBTR007: Admin iOS14 de olan shortcuts widget /resim/music vs hepsi bi arada olan iOS 13 icin mevcut mu Velox da yok malesef,tsk Genişletmek için tıkla ... IOS 14 ShortCuts seçeneklerin çoğu IOS 13 de çalışmaz... güncelleme uyarısı verir yüklerken