Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Puty e girdim hocam cd yazdıktan sonra enter diyorum password soruyo oraya cd electra yazınca access denied diyo
[automerge]1550439426[/automerge]
Unjailbreak dosyasını filezilla ya attım hocam
unjailbreak dosyasını FileZilla'da electra klasörüne sürüklediysen, Putty'ye girdikten sonra telefon IP'ni yazdın enter'ladın. Kullanıcı adı sordu, root yazdın. Şifre sordu, varsayılan alpine yazdın (değişmediysen). Sonra iPhone'unun ismi çıkacak komut satırında.
En üst klasöre çıkmak için ilk cd yazıyorsun. (Şifre istemez buralarda daha)
Sonra cd electra yazıyorsun ve electra klasörüne girmiş oluyorsun.
En son da sh unjailbreak.sh yazıyorsun ve enter'lıyorsun. unjailbreak dosyası çalışmış oluyor. İşlemleri görürsün zaten.
Hocam sabrınızdan ve uğraşlarınızdan dolayı size çokk teşekkür ederim dediklerinizi yaptım cydia başarıyla kaldırıldı.Şimdi tekrar jb yapsam bi sıkıntı olmaz demi artık,son bi soru uncover mı electramı önerirsiniz.
merhaba, 11.4 unc0ver jailbreak kaldırma konusunda yardım edebilir misiniz? bazı tweakler yüklenirken hata verdiği için jailbreaki silip tekrar yükleyeceğim.