Neler yeni

Çözüldü Jb kaldıramıyorum

Değinizi yaptım hocam oraya girip tıklayınca beni ana ekrana atıyo baglantı başarısız diyo
[automerge]1550437292[/automerge]
Bu cıktı hocam

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 5
"uzak site" yazısının altındaki "/" slash'a bas. Sonra electra klasörüne gir. Gerisi önceki mesajdaki gibi.

Puty e girdim hocam cd yazdıktan sonra enter diyorum password soruyo oraya cd electra yazınca access denied diyo
[automerge]1550439426[/automerge]
Unjailbreak dosyasını filezilla ya attım hocam

unjailbreak dosyasını FileZilla'da electra klasörüne sürüklediysen, Putty'ye girdikten sonra telefon IP'ni yazdın enter'ladın. Kullanıcı adı sordu, root yazdın. Şifre sordu, varsayılan alpine yazdın (değişmediysen). Sonra iPhone'unun ismi çıkacak komut satırında.
En üst klasöre çıkmak için ilk cd yazıyorsun. (Şifre istemez buralarda daha)
Sonra cd electra yazıyorsun ve electra klasörüne girmiş oluyorsun.
En son da sh unjailbreak.sh yazıyorsun ve enter'lıyorsun. unjailbreak dosyası çalışmış oluyor. İşlemleri görürsün zaten.

Hocam sabrınızdan ve uğraşlarınızdan dolayı size çokk teşekkür ederim dediklerinizi yaptım cydia başarıyla kaldırıldı.Şimdi tekrar jb yapsam bi sıkıntı olmaz demi artık,son bi soru uncover mı electramı önerirsiniz.

Rica ederim. Yardımcı olmak için buradayız :)
Tabii ki unc0ver öneririm. Saurik, unc0ver'a destek verdiği için daha sağlam çalışıyor.

Artık tekrar Jailbreak yapabilirsin.
unc0ver son sürümü, paylaşacağım adreste sayfanın biraz aşağısında Assets bölümündeki Undecimus.ipa yı indirip Cydia Impactor'la cihaza yükleyebilirsin.
(Undecimus, unc0ver'ın diğer adı)

Ayrıca, Jailbreak Nasıl Kaldırılır? konusunda paylaştığım Bonus: Restore RootFS yazısına bir göz at. İyi forumlar.

Geri