Herkese Merhaba JB'li x64 bit iphone satın almak istiyorum bütçe 1500 lira uygun telefonlar yazarsanız sevinirim , bide bende şuan iphone 5s var sürüm 12.4.5 ne yaptıysam JB yapamadım, bu konuda yardımcı olabilicek varsa yine yorum atabilir teşekkürler
JAİLBREAKLİiphone 6S 64 GB VAR SATILIK
Ne kadar Fiyat ?iphone 6S 64 GB VAR SATILIK
[automerge]1583937481[/automerge]
JAİLBREAKLİ
Fiyat ?İPhone x
1450 kayıtlı sorunsuz istanbul içi elden teslim edebilirimNe kadar Fiyat ?
Ra1nusb yöntemi ile checkra1n jailbreak yükleyebilirsiniz. 5s 12.4.5 cihazıma yükledim sorunsuz kullanıyorumHerkese Merhaba JB'li x64 bit iphone satın almak istiyorum bütçe 1500 lira uygun telefonlar yazarsanız sevinirim , bide bende şuan iphone 5s var sürüm 12.4.5 ne yaptıysam JB yapamadım, bu konuda yardımcı olabilicek varsa yine yorum atabilir teşekkürler
Kardeşim bende checkra1n ile yükledimde sim kart çalışmıyor mesela. veya telefonu kapatıp açınca geri gidiyor. nasıl kullanıyorsun sim kartsız ?Ra1nusb yöntemi ile checkra1n jailbreak yükleyebilirsiniz. 5s 12.4.5 cihazıma yükledim sorunsuz kullanıyorum
Simkart çalışıyor, telefon kapanmadığı sürece de jailbreakli kullanıyorum, şimdiye kadar bir defa kendiliğinden kapandı jailbreak silindi aynı yöntemle tekrar yükledim ve halen kullanıyorum sorunsuz bir şekildeKardeşim bende checkra1n ile yükledimde sim kart çalışmıyor mesela. veya telefonu kapatıp açınca geri gidiyor. nasıl kullanıyorsun sim kartsız ?