Neler yeni

Duyuru JailbreakTR Yeni Repomuz Çok Yakında!

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...

kadir1009

Yetkili
Administrator
JailbreakTR Repomuz “https://repo.jailbreaktr.com” kapanmıştır.
Cydia’da repomuzdan kaynaklı hata alanlar repoyu kaldırabilirler, eski repodan artık destek verilmeyecektir.

Çok yakında, özgün içeriklerimizin olduğu yeni repomuz yayına girecektir.

Yeni repomuzda;
• Kendi tweaklerimiz
• Çeviri Aracımız
• Üyelerimizden gelen ve oluşturduğumuz Temalar
• Üyelerimizden gelen ve oluşturduğumuz Widgetler
yayınlanacaktır.

Yeni repomuz açılmıştır:

JailbreakTR Repomuz “https://repo.jailbreaktr.com” kapanmıştır.
Cydia’da repomuzdan kaynaklı hata alanlar repoyu kaldırabilirler, eski repodan artık destek verilmeyecektir.

Çok yakında, özgün içeriklerimizin olduğu yeni repomuz yayına girecektir.

Yeni repomuzda;
• Kendi tweaklerimiz
• Çeviri Aracımız
• Üyelerimizden gelen ve oluşturduğumuz Temalar
• Üyelerimizden gelen ve oluşturduğumuz Widgetler
yayınlanacaktır.
merhaba,
eski repodan kurduğumuz tweakleri silelimmi, kalsınmı?

merhaba,
eski repodan kurduğumuz tweakleri silelimmi, kalsınmı?

Şimdilik kalmasında bir sakınca yok fakat yeni gelen güncellemeler dahil edilmeyecektir.

Bu siteden repomuzdan yüklediğiniz tweaklerin orjinal adreslerini öğrenip oradan güncel versiyonları temin etmeye devam edebilirsiniz.

Repomuzu kapatma sebebimiz ilgilenmesi ve mantıklılığını kaybetmesiydi. Tweakler kendimize ait olmadığı gibi orijinalinden alıp yeniden sunmaktansa orijinal kaynağından indirmek daha mantıklı her zaman.
Repomuzda barındırdığımız kendi yapım tweaklerimizi yeni repomuza taşıyacağız ve sizden gelen yapımları ekleyeceğiz.
İyi forumlar.

-JailbreakTR

Şimdilik kalmasında bir sakınca yok fakat yeni gelen güncellemeler dahil edilmeyecektir.

Bu siteden repomuzdan yüklediğiniz tweaklerin orjinal adreslerini öğrenip oradan güncel versiyonları temin etmeye devam edebilirsiniz.

Repodan indirip kurduğum 2-3 Tweak var. Verdiğiniz sitede arama kısmına tweak isimleri yazıp arıyorum No package found yazıyor

Bende tüm tweakleri buldum ama lucidcambars ve ınapp purchases iOS10.x bu 2 tweak reposu nedir?

Bytafont nerden bulacağız diger repodakiler eski sürüm ve çalışmıyor bilgisi olan var mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bytafont nerden bulacağız diger repodakiler eski sürüm ve çalışmıyor bilgisi olan var mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şimdilik en günceli jailbreaktr repomuzdaki..
Onu yükledikten sonra aşağıdaki bağlantıdaki aslında 10.3.3 için verilmiş olan yöntemi uygulayarak kullanabilirsiniz..
Ben 12.1.2 de kullanıyorum.

Durum
Konu cevaplara kapatılmıştır...
Geri