Jailbreaktr Reposunda Problem

tufancemkir

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba beyler bayanlar. 1-2 haftadadır jailbreaktr’nin reposunda bir sıkıntı var. Sadece bende mi sorun var yoksa herkeste oluyor mu?6379679D-E036-4D1E-9B9D-CBE980125A62.png

Sanırım sorun sende repo bende de yüklü ama hata vermiyor sendeki gibi.istersen repoyu silip tekrar bir yükle..
Bende denedim yüklendi ama çoğunlukla bu hatayı alıyorum belki şuan olmadı ama 1-2 denememde kesin oluyor.

Bende denedim yüklendi ama çoğunlukla bu hatayı alıyorum belki şuan olmadı ama 1-2 denememde kesin oluyor.

Önemli bir sorun değil internetle alakalı olabilir reponun içeriğinde bir problem yoksa takılma düzelir...

Ben de wifi ile cydiayı ilk açılışta güncellemiyor hücresel veriyi açınca güncelleniyor

Sıkıntı bende de var repoyu silip tekrar yukledim ama bu sefer de hic bir tweak gelmedi. Bi bakanilir misiniz repoya acaba ?

Bazen sorun çıkıyor bazen çıkmıyor. Internet yoğunluğuyla alakalı gibime geliyor.

Bendede var bu sorun tweaklar görünmüyor tekrar yükleyecegim.
Yükledim tweakler gelmiyor repo gg.

AYNI SORUNU YAŞAYANLAR WİFİDEN ÇIKIP ŞEBEKE İLE YENİLEYİN SORUN DÜZELİYOR.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, sunucu IP değişikliğinden dolayı bu tür hatalar alabilirsiniz. Repoyu kaldırıp, iCleaner ile cydia kaynaklar tikini aktif edip temizledikten sonra repoyu tekrar ekleyin

Geri