M melohshn Kayıtlı Üye JailbreakTR 15 Mar 2019 #26 repoyu şuan yükledim fakat 10 tane kadar tweak var çogunlugu tema sadece bir problem mi var acaba
yusuf_ Yetkili Administrator 15 Mar 2019 #27 melohshn: repoyu şuan yükledim fakat 10 tane kadar tweak var çogunlugu tema sadece bir problem mi var acaba Genişletmek için tıkla ... İlk mesajı okuyacak olursanız orada repomuzda bulanacak tweaklerin özelliğini yazdık. Kendi yapımımız ve üyelerimizden gelen çalışmaları ekleyeceğiz.
melohshn: repoyu şuan yükledim fakat 10 tane kadar tweak var çogunlugu tema sadece bir problem mi var acaba Genişletmek için tıkla ... İlk mesajı okuyacak olursanız orada repomuzda bulanacak tweaklerin özelliğini yazdık. Kendi yapımımız ve üyelerimizden gelen çalışmaları ekleyeceğiz.
W waspote Aktif Üye JailbreakTR 15 Mar 2019 #28 @yusuf.ozgul Sleek Mask iconmaskini sabırsızlıkla bekliyorum
B BaranArinMavi Kayıtlı Üye JailbreakTR 15 Mar 2019 #29 Hayırlı olsun emeği geçen herkese teşekkür ederim emeğinize sağlık..
yusuf_ Yetkili Administrator 24 Mar 2019 #31 Murat1071: Carbrigde eklencekmi ? Genişletmek için tıkla ... Konuyu okumadığınız ne kadar da açık. Peki Yeni Repomuzda neler olacak: Kendi yapımımız Çeviri aracı, C2 hack gibi tweakler Kendi oluşturduğumuz zil sesleri, temalar, icon maskeler. Kendi oluşturduğumuz zeppelin paketleri. Sizlerden gelen çalışmalar.
Murat1071: Carbrigde eklencekmi ? Genişletmek için tıkla ... Konuyu okumadığınız ne kadar da açık. Peki Yeni Repomuzda neler olacak: Kendi yapımımız Çeviri aracı, C2 hack gibi tweakler Kendi oluşturduğumuz zil sesleri, temalar, icon maskeler. Kendi oluşturduğumuz zeppelin paketleri. Sizlerden gelen çalışmalar.
alpine_2934 Kayıtlı Üye JailbreakTR 18 Nis 2019 #32 hayırlı olsun emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
B brave990 Kayıtlı Üye JailbreakTR 9 Nis 2020 #33 repo eklenmiyor kontrol edebilir misiniz? yüklerken aldığım hata bu: ssl 9836 htp:1 403 forbidden cihaz ios:9,3,5 ipad 3 wifi Ekli dosyalar 20200409_IMG_0140.PNG 238.3 KB · Görüntüleme: 17
repo eklenmiyor kontrol edebilir misiniz? yüklerken aldığım hata bu: ssl 9836 htp:1 403 forbidden cihaz ios:9,3,5 ipad 3 wifi
C Caylan Kayıtlı Üye JailbreakTR 10 Haz 2020 #34 Emegi geçen herkese teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi