Yeni güncellememi gelecek cydiada repo adresi hata veriyorda
Kaynaklarınızı yenileyin çözülmesi gerekiyor.BadUrl Hatası Alıyorum Sebebi Nedir
C2 hack indirmeye çalışıyorum bu hatayı alıyorum yardım edebilirmisin sorun bende çözülmedidesorun çözüldü
iCleaner ile temizlik yapın, tekrar deneyin.C2 hack indirmeye çalışıyorum bu hatayı alıyorum yardım edebilirmisin sorun bende çözülmedide![]()
Dediğinizi yaptım oda çare etmedi telefonu resetleyip tekrar electra ile jailbreak yapsam düzelirmi acabaiCleaner ile temizlik yapın, tekrar deneyin.
Gerek yoktu ama, ön bellek sorunu büyük ihtimalle.Dediğinizi yaptım oda çare etmedi telefonu resetleyip tekrar electra ile jailbreak yapsam düzelirmi acaba
Cihazım 32 GB Şuan 23 GB Kullanıyorum Reset Atıp Tekrar Jailbreak Yaptım Cydiaya giricne kaynakları yenilerken verdiği hatayı vermiyor ama c2hack indirmeye çalıştığımdaGerek yoktu ama, ön bellek sorunu büyük ihtimalle.
Sadece c2Hack indirirken mi hata alıyorsunuz?Cihazım 32 GB Şuan 23 GB Kullanıyorum Reset Atıp Tekrar Jailbreak Yaptım Cydiaya giricne kaynakları yenilerken verdiği hatayı vermiyor ama c2hack indirmeye çalıştığımda
badurl
badurl
hatası veriyor icleaner ile temizledim elle kullanmadığım uygulama ve resimleri sildim ama fayda etmiyor kafayı yemek üzereyim
Evet öesela az önce forumun repsoundan adblock yptube indirdim sıkıntı yok ama c2 de badurl veriyorSadece c2Hack indirirken mi hata alıyorsunuz?
Evet öesela az önce forumun repsoundan adblock yptube indirdim sıkıntı yok ama c2 de badurl veriyor
Bende aynı şekilde c2 hack indirirken bad url hatası alıyorum 2 gündür çözülmedi bekliyoruzbytafont indirmeye çalşınca bad url hatası alıyorum hala. temizlik yapıp denememe rağmen düzelmedi
Akşam oldu düzelmedi hala tweakların yarısı bad url hatası veriyor lütfen yardımcı olun artıkGün içersinde kontrol edip dönüş yapacağım.
Gün içersinde kontrol edip dönüş yapacağım.
Hadi ama Yusuf, extender reloaded yüklemem lazım. Yoksa iPhone'um bal kabağına dönüşecek, @gokmenecer gibi olacağım :P
:zlumi:
Developer hesabı satın alabilirsiniz :)
Bizde alternatif bitmez![]()