Maalesef pek önermediğimiz gibi bedava kullanılabilecek olanı da yok maalesef.bioprotech eklenmezmi bedavadan
Maalesef pek önermediğimiz gibi bedava kullanılabilecek olanı da yok maalesef.bioprotech eklenmezmi bedavadan

En kısa sürede eklenecektir.Ios blocks tweakini yükleyebilir misiniz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba, reponuzu sileo’ ya eklerken dangerous repo diyor. Eklememe rağmen sonuç alamıyorum. Bununla ilgili güncelleme sağlayacak mısınız?
Merhaba, bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Ücretli tweakleri paypal ile malesef alamıyoruz. Forumda bu konuda bir konu da bulamadım, bununla ilgili yönlendirme sağlayanilir misiniz?Repomuz kapandı, apt.jailbreaktr.me olarak ekleyin yeni repomuzu.
Merhaba, bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Ücretli tweakleri paypal ile malesef alamıyoruz. Forumda bu konuda bir konu da bulamadım, bununla ilgili yönlendirme sağlayanilir misiniz?
Çok teşekkürler, derhal kurcalıyorum.Paypal ile Tweak Satın Alma
Selam arkadaşlar , Bildiğiniz gibi paypal Türkiye'deki faaliyetlerine son verdi. Bu konu da en çok bizleri zor durumda bıraktı. Çünkü tweak geliştiricileri genelde paypal ı kullanıyorlar ve Cydia üzerinden de ancak paypal ile satın alım yapılabiliyor. Aşağıda yazacağım adımları denerseniz...www.jailbreaktr.com
Bu konudan yardım alabilirsiniz hocam.