Jailbreak'siz bir Iphone 7 ye yüklenecek Alternatif Appler?

MustafaYilmaz

Aktif Üye
JailbreakTR
İos 10.3.1 sürümündeyim jailbreak cıkana kadar yükleyebilecegim app ler nelerdir?

burdan kurabilirsin

JailbreakTR
Hocam bu verdiğiniz tweakbox ı linkten yüklemek istedim profil yükletti daha sonra bi link açtı ve cep telefonuma bu mesaj geldi?

... tek kullanımlık şifrenizi web sayfasındaki alana girerek Premiumplus hizmeti icin servis aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Abonelik ucreti Tek Seferlik vergiler dahil 89 TL olarak faturanıza yansıtılacaktır.Vodafone Mobil Odeme Sozlesmesi icin tiklayiniz PAYGURU MH 0850 210 76 34 VODAFONE MH 542 B003

Hocam sakın tweekbox gir reklam cıkıyp sonra üstte carpıya bas cık sonra devam et

Reklam çıkmadıki ekrana tıkladım bu mesaj geldi şimdi girdi mi faturaya madem uygulamayı tanıtırken reklamlara tıklamayın ücretlemdirme oluyor diye neden bilgilendirmiyorsunuz pes

Reklam çıkmadıki ekrana tıkladım bu mesaj geldi şimdi girdi mi faturaya madem uygulamayı tanıtırken reklamlara tıklamayın ücretlemdirme oluyor diye neden bilgilendirmiyorsunuz pes

Yaaa ne Faturası kardeş, ismi üstünde Reklam.. onları X işareti ile geçeceksin bitti.

Öyle bir iki tiklamayla hemen kızmayın fatura bilmem ne.. nerden kesecek parayı ? Faturadan alması için Operatör izin vermesi lazım...

JailbreakTR

Size gelen mesajı attım vodafone dan 90 lira az paramı

Kardeşim bunun suçunu sen ne hakla admine atarsın kucuk cocuk olsa yapmaz o hatayı sen kendı ayagına sıkıosun bide gelmiş admine isyan ediyosun

Size gelen mesajı attım vodafone dan 90 lira az paramı

dc2ae6ecd6ca6e03c00634eac618fcf6.jpg

Download tıklıyorsun bitti..
İlk defa senden duydum böyle birşeyi

JailbreakTR

Geri