Neler yeni

Jailbreakli Telefon Güncelleme

borabaz8

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Şuan iPhone 8 Plus 11.4.1 sürümünü jailbreakli olarak kullanıyorum. En yeni iOS sürümüne güncellemeyi planlıyorum. Telefonu kapatıp açtığımda jailbreak gittiği için o halde direkt güncelleyebilir miyim? Yoksa başka bir yönetm mi izlemeliyim? Yardım ederseniz sevinirim.

Cihaz
iPhone 8 Plus
Sürüm
11.4.1
Ben olsam kalırdım, illa yükseltmek istiyorsan 3uTools ile direk .ipsw flashlayıp yükseltebilirsin :)

not: update değil flash firmware yapıcaksın baştan silip kuruyor jb gidiyor haberin olsun.

Ben olsam kalırdım, illa yükseltmek istiyorsan 3uTools ile direk .ipsw flashlayıp yükseltebilirsin :)

not: update değil flash firmware yapıcaksın baştan silip kuruyor jb gidiyor haberin olsun.

AirPods'un özelliklerini kullanabilmek için güncelleyeceğim. Dediğiniz şekilde yaparsam telefonumdaki fotoğraflar, videolar, bilgiler vs. silinir mi?

RestoreRootFS ile jailbreaki kaldırıp normal bir şekilde güncelleme yapsam nasıl olur?

Son düzenleme:
ipsw.me sitesinden en güncel sürümü indirip iTunes'tan temiz kurulum yapabilirsiniz DFU moddan.

ipsw.me sitesinden en güncel sürümü indirip iTunes'tan temiz kurulum yapabilirsiniz DFU moddan.
Şuan 11.4.1 deyim fakat 13.5 e filan güncelleyemez miyim? 5-6 sene önce olmuyordu fakat şu an nasıl bilmiyorum umarım oluyordur.

AirPods'un özelliklerini kullanabilmek için güncelleyeceğim. Dediğiniz şekilde yaparsam telefonumdaki fotoğraflar, videolar, bilgiler vs. silinir mi?

RestoreRootFS ile jailbreaki kaldırıp normal bir şekilde güncelleme yapsam nasıl olur?
3UTools ile 14.6 Sürümünü Telefonunuza Easy Flash İle Aktarırsanız JB, Ve JB kalıntıları gibi şeyler gider (tweaklar, repolar..)
iTunes ile DFU mpdunda 14.6 Sürümüne Temiz Kurulum Yaparsanız, Cihaz İçindeki Herşey Silinir. JB, fotoğraflarınız, uygulamalarınız ve diğer verileriniz...
Ama iTunes den Kurulumu Yapmadan Önce Telefonunuun Yedeğini iTunes e Yedeklerseniz, Fotoğraflar, uygulamalar, JB kalıntıları (JB değil) ve diğer verilerinizi kurulum yaptıktan sonra geri alabilirsiniz.
Ben Telefonunuzda Yazılım Güncellemesi Varsa, ordan yapmanızı tercih ederim. Bilgisayar felan işe sokmayın. JB silinecektir. Onu Bilgisayarla Halledersiniz.
İyi Günler :))

Şuan iPhone 8 Plus 11.4.1 sürümünü jailbreakli olarak kullanıyorum. En yeni iOS sürümüne güncellemeyi planlıyorum. Telefonu kapatıp açtığımda jailbreak gittiği için o halde direkt güncelleyebilir miyim? Yoksa başka bir yönetm mi izlemeliyim? Yardım ederseniz sevinirim.
Bende iphone 8 plus kullanıyorum ios 11.3.1 kullanıyorum sürümü yükseltmek için çok yeltendim ama cesaret edemedim sürümün kıymetini bilsek daha iyi en iyi en sağlıklı jb ios 11 de uncover 3.7.0b3 en iyi uncover sürümü ios 114 1 için

Bendede 8 plus var 12.4 Uncoverle Kullanıyorum fakat bir çok uygulama tweak artık yüksek sürüm istiyor buyüzden 14.6 güncelemek istiyorum fakat işlem biraz uğraştırıcıymış sanırım öneriniz nedir?Sizce güncellemelimiyim eğer güncele derseniz 14.6 jailbrek en kolay nasıl yüklerim?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bendede 8 plus var 12.4 Uncoverle Kullanıyorum fakat bir çok uygulama tweak artık yüksek sürüm istiyor buyüzden 14.6 güncelemek istiyorum fakat işlem biraz uğraştırıcıymış sanırım öneriniz nedir?Sizce güncellemelimiyim eğer güncele derseniz 14.6 jailbrek en kolay nasıl yüklerim?

Güncellemesen daha iyi jb siz 14.6 çekilmez en azından appstoreden sürüm düşürerek kendine uygun sürüm indirebiliyorsun uygulamaların

Cihazınız checkra1n destekliyor 14.6'da jailbreak yapabilirsiniz. Bilgisayar lazım bir de cihazda touch id ve şifre olmayacak.

Konuyu bulamadım link yokmu

C

Cihazı her kapatıp açtığımızda tekrardan bilgisayarı açıp jailbreak yapmamız gerekiyor mu?

Geri