Jailbreak'li iPhone, iPad ve iPod Cihazlarda Ses Kalitesini Yükseltmek Için Yöntem

Hocam benim ahizeden çok az ses geliyor. Yani konuşurken karşımdakini duyabilmek için kulağıma cok bastırmam gerekiyor ona rağmen cok az duyuyorum. Bunu arttırmanın bir yolu var mı ?
@efsane6

Yazılımsal bir öneri değil ama şunu önerebilirim. O kısımlarda toz biriktiği için oluyor. Diş fırçasıyla temizle yarım dakika falan düzelir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

0.89 ve bazı cihazlarda 0.86 ama çoğunluk 0.89'da

JailbreakTR

Hocam benim 6 plus 9.3.3 jbde N56 var 0.89 u 0.99 yaptim teli kapatip actim işe yarar umarim
57e4d2e9d02014fe0929b549003e3964.jpg

Arkadaslar Bluetooth ile müzik dinliyorum onun sesini de bu yöntemle yükseltebilir miyiz acaba ?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu işlem hala aktif mi yoksa kulaklık için aktif başka bir yöntem mevcut mu ?

Sistemle ilgili dosyalara fazla dokunmayın olurda sıfırlama yaparsanız elmada kalırsınız

Bu işlem sadece Kullaklık için geçerli.
Sesi Dışarıya volume amplifier Tweak ile biraz yükseltebilirsin ama fazlası zararlı yani hışırtılar çıkar ve Safe Moduna atabilir.

JailbreakTR
Benim eski cihazda hoparlör kalıcı hasar almıştı hep cızırtı yapıyordu. Kullanmasan yararına olur.
[automerge]1564951440[/automerge]
Benim eski cihazda hoparlör kalıcı hasar almıştı hep cızırtı yapıyordu. Kullanılmasını tavsiye etmiyorum şahsen.
[automerge]1564952238[/automerge]
Kulaklık yöntemi ciddi fark ediyor. Kulaklıkları kulağıma bastırmama gerek kalmadan müthiş ses efekti ala biliyorum. Güzel yöntem

Son düzenleme:
Efsane hocam dediklerinizi yaptım fakat hala ses aynı. Çok az geliyor dışarıda duyamıyorum

@efsane6 Bende 3 dosya var hangisini yapacam??

Ekli dosyalar

• A2D359D2-CFDB-4CAC-91B0-78F96412CA03.jpeg
    A2D359D2-CFDB-4CAC-91B0-78F96412CA03.jpeg
    551.5 KB · Görüntüleme: 26
Konu başlığında yazdığım gibi...

Her üç dosyanın içindeki verileri 0.99 yapacaksın
Hocam sistem genelimi yoksa sadece kulaklık çıkışı mı? Sistem geneline etki ediyorsa sıkıntı yok sadece kulaklık içinse bende yapacağım

Hocam sistem genelimi yoksa sadece kulaklık çıkışı mı? Sistem geneline etki ediyorsa sıkıntı yok sadece kulaklık içinse bende yapacağım

Sadece kulaklık için...

8+ için dosya isimleri nedir acaba?

Hocam ben dediklerinizi yaptım ve yeniden başlattım fakat seste değişme olmadı ve ses seviyesi %50 ye kadar yükseliyor sonra sabit kalıyor sadece ses düzeyinin arttığı animasyon ilerliyor ve çubuk doluyor.

Bendede değişme olmadı gibi... 0.99 yaptım daha fazla yükseltebilir miyim ki
[automerge]1572696447[/automerge]
Dış dünyayla bağlantıyı koparacak bi ses yüksekliği yok mu 😂

3 farklı cihazda denedik ama iOS 12 için herhangi bir ses artışı olmuyor bilginize.

ios 13 için aynı yollar mı geçerli yoksa farklı bir metod mu gerekiyor ?

Hocam ios 12.4 te geçerlimidir ve güncelmidir yapılabilir mi hala cihaz 6s

iphone 11 kulaklık sesi için de geçerli midir?
lightning to aux (1m) kablo ile arabaya bağlıyorum. ama ses sonda bile hiç yüksek değil.
iphone 6 yı bağladığımda gümbür gümbür oluyordu.
bir çaresi var mı?
ya da kablodan mı?
önereceğiniz aparat var mı? (tabi bu yöntem işe yaramıyorsa)

Geri