Jailbreakli iken bir sonraki Jailbreak yapılabilen İos sürümüne Nasıl geçilir?

Theahtapot

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Biraz uzun bir başlık oldu farkındayım fakat sorumun cevabını bulamadım. (Belki de doğru sormadım). Şu an 14.6 iPhone 11 unc0ver kullanıyorum. Diyelim ki iOS 15 desteği geldi nasıl geçeceğim. Veya checkrain desteği var diye biliyorum. İos 15 e nasıl geçebilirim?

Cihaz
iPhone 11
Sürüm
14.6
Biraz uzun bir başlık oldu farkındayım fakat sorumun cevabını bulamadım. (Belki de doğru sormadım). Şu an 14.6 iPhone 11 unc0ver kullanıyorum. Diyelim ki iOS 15 desteği geldi nasıl geçeceğim. Veya checkrain desteği var diye biliyorum. İos 15 e nasıl geçebilirim?
şu anda 15.3.1 geçebilirsin onunda imzası kapanmak üzere zaten 15 jb yok a13 işlemciler için çıkacak da 15 ile 15.1.1 gelecek yani bize hayal oldu olduğun sürüm güzel kal sürümünde geçeceğimiz ancak 15,in en son sürümü olur başka türlüsü yok

Shss nasıl alınır?şuan 14.8.1 Deyim 15 Çıkarsa Bende 15.1 Yükseltebilirmiyim Sshh Alsam

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sitemizde shsh diye aratırsanız gerekli bilgileri bulursunuz. şu anda imzası açık olan sürümlere ancak bu işlemi yaparsınız.
15.1 e tek geçiş yolu şu anda galiba ota güncelleme. o da ne zaman kapanır biter bilemem. iyi forumlar.

Geri