apatosaurus Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 8 May 2019 Mesaj 6 Tepkime puanı 0 11 May 2019 #1 Telefonu jailbreakledim fakat hiç bir şekilde uygulama vesaire yükleyemiyorum ipa yüklersemde bir kaç gün sonra doğrulama hatası alıyorum sürüm 12.1
Telefonu jailbreakledim fakat hiç bir şekilde uygulama vesaire yükleyemiyorum ipa yüklersemde bir kaç gün sonra doğrulama hatası alıyorum sürüm 12.1
sametsurmeli Yetkili Süper Moderatör Katılım 17 Ara 2017 Mesaj 1,485 Tepkime puanı 868 11 May 2019 #2 Appsync tweaki lazım kurdunuz mu ? İmpactor ile yüklerseniz 7 gün imza süresi var. Doğrulama hatası ondan.
Appsync tweaki lazım kurdunuz mu ? İmpactor ile yüklerseniz 7 gün imza süresi var. Doğrulama hatası ondan.
apatosaurus Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 8 May 2019 Mesaj 6 Tepkime puanı 0 11 May 2019 #3 O tweaki yükledikten sonra impactor ile yüklesemde hata almayacak mıyım?
B bySuSE Aktif Üye JailbreakTR Katılım 1 Eyl 2018 Mesaj 92 Tepkime puanı 14 11 May 2019 #4 Appsync a12 ler için çıktı mı? Kullanan var mı? Varsa hangi repodan yükleyebiliriz? Teşekkürler Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Appsync a12 ler için çıktı mı? Kullanan var mı? Varsa hangi repodan yükleyebiliriz? Teşekkürler Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sametsurmeli Yetkili Süper Moderatör Katılım 17 Ara 2017 Mesaj 1,485 Tepkime puanı 868 11 May 2019 #5 @apatosaurus o tweaki yükledikten sonra ipa da sorun yaşamazsın
I iaunn Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 12 Mar 2019 Mesaj 74 Tepkime puanı 31 11 May 2019 #6 bySuSE: Appsync a12 ler için çıktı mı? Kullanan var mı? Varsa hangi repodan yükleyebiliriz? Teşekkürler Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Geliştircinin kendi reposu: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Edit: Geliştirici farklı bir alan adına taşınmış o yüzden yeni reposu: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Son düzenleme: 11 May 2019
bySuSE: Appsync a12 ler için çıktı mı? Kullanan var mı? Varsa hangi repodan yükleyebiliriz? Teşekkürler Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Geliştircinin kendi reposu: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Edit: Geliştirici farklı bir alan adına taşınmış o yüzden yeni reposu: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi