Jailbreakli cihazın Bankacılık uygulamalarına erişim problem

yasin487

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
İphone X 14.4 Jailbreakli cihazım bir süredir nedenini bilmiyorum ektedeki hatayı veriyor. Bilgi paylaşımı için şimdiden teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

• 1CACEE0B-DFA5-4E82-B75A-531E7CBEE80D.png
    1CACEE0B-DFA5-4E82-B75A-531E7CBEE80D.png
    210.6 KB · Görüntüleme: 43
A-Bypass by Baw Appie
adlı tweaki kullanıyorum. Binance, binancetr, enpara, akbank, yapıkredi, kuveyttürk uygulamalarında uyarı vermeden kullanabiliyorum. tavsiye ederim.

A-Bypass by Baw Appie
adlı tweaki kullanıyorum. Binance, binancetr, enpara, akbank, yapıkredi, kuveyttürk uygulamalarında uyarı vermeden kullanabiliyorum. tavsiye ederim.
hocam binance global güncellemeden sonra hiç bir tweak gizleyemiyor 14.4 checkra1n kullanıyorum ben

hocam binance global güncellemeden sonra hiç bir tweak gizleyemiyor 14.4 checkra1n kullanıyorum ben

Shadow ve kernbypass aynı anda deneyin isterseniz. Tivibuyu da bu ikisi aynı anda yükleyince açtı.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Shadow ve kernbypass aynı anda deneyin isterseniz. Tivibuyu da bu ikisi aynı anda yükleyince açtı.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
shadow ile uygulama açılmıyor bile :d choicy ile birlikte kern yapıyorum da yine olmuyor şuan çözebilen tweak yok maalesef

shadow ile uygulama açılmıyor bile :d choicy ile birlikte kern yapıyorum da yine olmuyor şuan çözebilen tweak yok maalesef

A-ByPass iOS 14.3 Taurine kullanıyorum. Bir sorun yok. JB’yi devre dışı bırakıyor sorunsuz kullanıyorum Binance Global’in son sürümünü.

Şu an tekrar giriş yaptığım da aynı mesajı vermeye başladı.

Son düzenleme:
Geri