ya jb silmeye çalışırken batırdım biri yardım edebilirmi telefon açılıyor merhaba falan diyor ayarlıyorum bir daha aynı yere atıyor sürekli
şey şöyle birşey oldu silmek için bir tane video izledim oda tekrar jailbreak yapın diyordu tekrarladım işte sonra yeniden başlatıldı ve güncelleme tamamlandı iphone'a hoş geldiniz diyor baişlat diyorum ekranım geliyor sonra yine iphone'a hoşgeldiniz diyorYaptığınız işlemi ve aldığınız hatayı detaylıca anlatırmısınız?
hayır izlediğim videoda tekrar jailbreak yaptırdı bende yaptım ve başlatta takılı kalıyor iphone hoşgeldiniz diyor açıyorum ana ekranım çıkıyor sonra yine oraya gidiyor 5 saniye falan sonra :(Normal bir sıfırlama mı yaptınız ?
yya şuan kurulum yapmıyorum ki şöyleki jailbreak kurdum ben kullandımda işte sonra cydown kurmaya çalıştım kuruldu işe yaramadı kaldıracaktım zorla kaldırırsanız daha sonra cydia yı kullanamayabilirsiniz dedi geri döne basacaktım yanlışlıkla kullana bastım ve cydia falan açılmıyordu bende jbyi silmek istedim ve şöyle oldu izlediğim bir videoda tekrar jb kuruyordu bende kurdum ve yeniden başladı iphone'a hoşgeldinizde kalıyor başlatıyorum sürekli oraya atıyor ana ekrana gidiyorum ama 5 saniye falan sonra aynı yerdeyim :(iCloud etkinleştirmedi sorun yaşıyorsunuz hangi aşamadan geri dönüyor kurulumu yarıda bırakırsanız başa döner.
şey teşekkürlerde yazılım güncelleme yaptım itunestan da düzeldi açıldı telefonda cydia falan gitmişde unc0ver duruyor sadece jailbreak gitmiş mi oluyor?Eğer elinizde farklı bir cihaz varsa oradan video çekip buraya atabilir misiniz ?
Yazılım güncellendi derken ?şey teşekkürlerde yazılım güncelleme yaptım itunestan da düzeldi açıldı telefonda cydia falan gitmişde unc0ver duruyor sadece jailbreak gitmiş mi oluyor?
tövbe haşa bida yapmam zaten kdjsaldjaskl umurumda değil düzeltmeye çalışıyordum düzeldi çok şükür de jb gitmiştir dimi lşdkslfYazılım güncellendi derken ?
son sürüme güncellendi sanırsam geçmiş olsun jailbreak yapamayacaksınız :)
Sürümün kaç ? bakarsan ios 12.1.4 ise evet :)tö
tövbe haşa bida yapmam zaten kdjsaldjaskl umurumda değil düzeltmeye çalışıyordum düzeldi çok şükür de jb gitmiştir dimi lşdkslf
evet 12.14 çok sağol ya <3 kalbime iniyordu cidden fjdsklfjSürümün kaç ? bakarsan ios 12.1.4 ise evet :)