Neler yeni

Jailbreak yapmak istiyorum

omeraksoy

Banned
Yasaklı
Merhaba,

Aranıza yeni katıldım ve biraz bilgiye ihtiyacım var bende artık telefonu özelleştirmek istiyorum şuan telefonum iOS 11.3 jailbreak yapmasını bilmiyorum internetten baktım ama galiba yeni olduğu için çıkmamış ilk defa yapacağım bana yardım eder misiniz

DİP NOT : bu başlık altında ilk defa jailbreak yapanlara yapabileceği şeyleri tweakleri filan yazabilir misiniz ..

konu başlıklarını büyük harfle açmıyoruz bu konu açma kurallarında geçiyor ve 11.3 daha bugün çıktı şuan olmadığı gibi uzun bir süre jailbreak olmaya bilir

11.2.6 jailbreak peki nasıl kurabilirim ?
Benim diğer yeni telefonda sürüm 11.2.6 geldi en iyisi bu dimi hocam bu sürümde bekleyim bu sürümle ilgili umut var bildiğim kadarıyla
[automerge]1522355682[/automerge]
11.2.6 da jb var mı ki
11.1.2 sonrasına yok 11.2.6 için ihtimal var ama süre belirsiz 3 ayda olabilir 5 ayda takip edip sabırla beklemeniz gerek

Bu ne kadar bir süre

11.2.6 da jb var mı ki

11.2.6 jailbreak peki nasıl kurabilirim ?
Benim diğer yeni telefonda sürüm 11.2.6 geldi en iyisi bu dimi hocam bu sürümde bekleyim bu sürümle ilgili umut var bildiğim kadarıyla
[automerge]1522355682[/automerge]
11.2.6 da jb var mı ki
11.1.2 sonrasına yok 11.2.6 için ihtimal var ama süre belirsiz 3 ayda olabilir 5 ayda takip edip sabırla beklemeniz gerek

Düşük sürümde beklemek her zaman avantajlıdır, son sürümün imzaları nasıl olsa şimdilik açık

JailbreakTR

@efsane6

Evet avantaj da asıl sorun ben hala 10.2 de jb li bekliyorum. 10.2 den sonra çıkan tüm jb lerin hepsi imzalar kapandıktan sonra çıktı maalesef

@efsane6

Evet avantaj da asıl sorun ben hala 10.2 de jb li bekliyorum. 10.2 den sonra çıkan tüm jb lerin hepsi imzalar kapandıktan sonra çıktı maalesef

Hatırladığım kadar İPhone 6 veya 6 plus kullanıyorsun ? Yada 6s/+
10.2 bu Cihazlar için bana göre en iyi sürüm.. bu sürümde kalmanı tavsiye ederim

JailbreakTR

@efsane6

Evet 6+ var. güzel bir sürüm. Lkin hem merak hem de artık jb yaşlandı çıkan tüm tweakler hep 11 için çıkıyor aynı zamanda son dönemlerde hata veriyor haliyle

@Baskan1
CydiaEraser kullan şöyle bir temizledinmi İnan sıfır Cihaz gibi oluyor... Tweakler hakkında bunu diyebilirim: IOS 10 desteği IOS 11'den kat kat çok ve yeterli

JailbreakTR

@efsane6

CE aklımda ama onu 1 kez denemiştim ve yarıda kalarak jb den olmuştum o yüzden çok korkuyorum. Gittiği yere kadar gideceğim son care olarak da CE aklımda cevaplar için saol

@Baskan1
33a332a5c0782b229c4163f2a8d538b3.jpg

JailbreakTR

@efsane6

CE aklımda ama onu 1 kez denemiştim ve yarıda kalarak jb den olmuştum o yüzden çok korkuyorum. Gittiği yere kadar gideceğim son care olarak da CE aklımda cevaplar için saol

CE ile ilgili konumuz mevcut detaylı bir şekilde anlatılmış. Yazılanlara uyarak yaparsanız sorun çıkmaz ve işlem sırasnda cihazı modem yanına koymanızı tavsiyesi ediyorum

Geri