Arkadaslar bugün güncelleme geldi cydia ya biliyosunuz. Güncellemeyi yaptım telefon açılıp kapandı ve bidaha jailbreak yapamadım normalde 3-4 seferde giriyodu şuanda 15-20 kere denememe rağmen jailbreak yapamıyorum
Arkadaslar bugün güncelleme geldi cydia ya biliyosunuz. Güncellemeyi yaptım telefon açılıp kapandı ve bidaha jailbreak yapamadım normalde 3-4 seferde giriyodu şuanda 15-20 kere denememe rağmen jailbreak yapamıyorum
Valla hocam en sonki yeni başlatmadan sonra buraya girdim ve sorunu yazdım ve siteden çıkıp tekrar denedim. Ve jailbreak işlemi başaralı oldu. Şaşkınım. Teşekkür ederimBak şimdi cihazı açınca electra gir ve arka plana kalsın youtube whatsapp gibi uygulamalarda 5 dakika takıl ve tekrar dene
Valla hocam en sonki yeni başlatmadan sonra buraya girdim ve sorunu yazdım ve siteden çıkıp tekrar denedim. Ve jailbreak işlemi başaralı oldu. Şaşkınım. Teşekkür ederim![]()
Cihazı uçak moduna alın ve öyle deneyin. Az önce denedim 4. denemede işlem başarılı oldu. Her başarısız denemden sonra cihazı açınca Electra'yı arka plandan silin ve öyle girin.
bu şekilde dener misin?Merhaba aynı güncellemeyi bende yaptım. Telefon kapandı açıldı belki 50 kere denedim jb olmuyor. 2/3 oluyor sonra siyah ekranda kalıyor.
ios sürümü 11.4 b3 sizin önerdiğiniz ipa olur mu?bu şekilde dener misin?
- Mevcut electra yı ve profili cihazınızdan silin.
,
- Cihazınızı uçak moduna alın, ekran kilidini devre dışı bırakın, iphone umu bul u kapatın.
- İndirdiğiniz yeni Electra yı açın ve hiç bir şeye dokunmadan yaklaşık 2-3 dk kadar o şekilde bekleyin. Ekranın kapanmasına da izin vermeyin.
- 2-3 dk sonra enable jailbreak butonuna basın.
Olur sorun yokios sürümü 11.4 b3 sizin önerdiğiniz ipa olur mu?

Error:exploit hatası veriyor :(Olur sorun yok![]()
Tekrar gir electra biraz bekle arka planda birşey yap sonra enable jailbreak e basError:exploit hatası veriyor :(
dediklerime harfiyen uyarsanız olacaktır... Yüksek ihtimalle bunu yazarken olan bekleme süresinden kaynaklanmıştır.