Jailbreak sonrası Respring,Restart sorunları

sorsorustur

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır jailbreak kullanırım. Ancak son zamanlarda yaşadığım sorunları hiç yaşamadım. Telefon çok fazla respring ve restart yapmaya başladı. Yasaklı repolardan tweaklerim yok. Site sayesinde PayPal ile tweak almayı da öğrenip, birçok tweaki satın alarak kurdum. Sürümü görsele bırakıyorum. Sorunun çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim.

Cihaz
8 Plus
Sürüm
12.1

Ekli dosyalar

• D1F54F59-A417-4726-89A9-05F1309DF52B.jpeg
    D1F54F59-A417-4726-89A9-05F1309DF52B.jpeg
    25.9 KB · Görüntüleme: 33
Aynı görevi yapan fakat farklı geliştiriciler tarafından çıkarılmış iki tweak veya fazlasını yüklemiş olabilirsiniz bunlar çakışıyor olabilir. Örneğin kontrol center için modifikasyon yapan iki ayrı tweak

Tweakleri tek tek deneme imkanınız varsa o şekilde test edin yada son kurulan tweakleri kontrol edin başka tweaklerle çakışma yaşanıyor olabilir bu durumda da onlarca tweakin herbiriyle ayrı ayrı denenmesi lazım cihazı forumda bulunan sıfırlama yöntemlerinin biriyle sıfırlayıp yeniden kurulum yapmak en doğrusu olacaktır.

Cevaplar için teşekkür ederim. Deneyeceğim. Aynı sorunu yakın zamanda yaşayıp çözüm bulmuş bir arkadaşımız varsa ulaşabilirse sevinirim.

Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır jailbreak kullanırım. Ancak son zamanlarda yaşadığım sorunları hiç yaşamadım. Telefon çok fazla respring ve restart yapmaya başladı. Yasaklı repolardan tweaklerim yok. Site sayesinde PayPal ile tweak almayı da öğrenip, birçok tweaki satın alarak kurdum. Sürümü görsele bırakıyorum. Sorunun çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim.
Ayrıca telefonda filza varsa silip bir müddet test edermisiniz?

Cevaplar için teşekkür ederim. Deneyeceğim. Aynı sorunu yakın zamanda yaşayıp çözüm bulmuş bir arkadaşımız varsa ulaşabilirse sevinirim.

Ben de future restore yapmadan önce crackli repo, tweak olmadığı halde donuyor, respring atıyor, reboot atıyor jb gidiyordu. Geçen 2 hafta önce bugün bir sorun yaşadım fr yapmak zorunda kaldım. O günden sonra hiç bir sorun olmadı. 2 haftadır açık cihaz. Bir kaç kere respring attı o da 40 yılda bir cinsten.

13115

11.4.1 ben de aynı sorunu yaşıyorum. günde bir kaç kere respring oluyor. normalde çok göze batmaz ancak telefon ile ilgili anlık önemli durumlar olunca sinir bozucu olabiliyor.

Ben de future restore yapmadan önce crackli repo, tweak olmadığı halde donuyor, respring atıyor, reboot atıyor jb gidiyordu. Geçen 2 hafta önce bugün bir sorun yaşadım fr yapmak zorunda kaldım. O günden sonra hiç bir sorun olmadı. 2 haftadır açık cihaz. Bir kaç kere respring attı o da 40 yılda bir cinsten.

Ekli dosyayı görüntüle 13115

Cihaz da bağlantı (iletişimi) koparan tweakler varsa cihaz mecburen „Respring“ atar yani SpringBoard yeniden başlatılır...

Genellikle Tema , tema araçları (icon küçültme vs. ) Respring oluşmasına büyük nedenlerdir..

Kendiliğinden “Reboot” atıyorsa cihaz bunun sonucu “BootLoop” dur..

Tweak ve Tweak ayarlarını gözden geçirmen yararlı olacaktır

Merhaba arkadaşlar.

Selamun aleyküm hocam sorunu cozdunuz mu bende ayni sorun var hep yeniden başlatıyor telefon 12.2 sürümünde chimera kullanıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri