Jailbreak Sonrası Notlar Uygulaması Açılmıyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Node
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Node

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar jailbreak yaptıktan sonra iPhone Notlar uygulaması açılmıyor. Açılır gibi oluyor sonra hemen kapanıyor.
9037f79db034d49c77eaebd0bd5702a5.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SwipeExpander tweakı yüzünden olabiliyor. NoSubstitute tweakını yükleyip ayarlardan Notlar uygulamasını tikini açın respring yapın

Bende bi ara kestirmeler uygulaması öyleydi jb yi kaldırıp tekrar jb yaptım sıfırdan şimdi de kamera uygulaması sıkıntılı ya ilk açınca resping yapıyor yada fotoğrafı tam çekerken jb nin kendisi sıkıntılı b48 deki iki exploit ile de denedim v1 daha çok resping yaptırıyor m2 biraz daha iyi gibi ama oda sıkıntılı bazen çok bunaltıyor jb siz kullanıyorum günlük kullanımda acil işim oluyor bi açıyorum kilidi resping bazen donuyor rebot yapmak zorunda kalıyorum işim aksıyor

SwipeExpander tweakı yüzünden olabiliyor. NoSubstitute tweakını yükleyip ayarlardan Notlar uygulamasını tikini açın respring yapın

NoSubstitute tweakını yükleyip ayarlardan Notlar uygulamasının tikini açarak respring yaptım düzelmedi. SwipeExpander tweakını kaldırınca düzeldi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende bi ara kestirmeler uygulaması öyleydi jb yi kaldırıp tekrar jb yaptım sıfırdan şimdi de kamera uygulaması sıkıntılı ya ilk açınca resping yapıyor yada fotoğrafı tam çekerken jb nin kendisi sıkıntılı b48 deki iki exploit ile de denedim v1 daha çok resping yaptırıyor m2 biraz daha iyi gibi ama oda sıkıntılı bazen çok bunaltıyor jb siz kullanıyorum günlük kullanımda acil işim oluyor bi açıyorum kilidi resping bazen donuyor rebot yapmak zorunda kalıyorum işim aksıyor

Yakın zamanlarda anlamını çözemeden karşılaştığım sorun, şu soralar kendi kendine düzeldi.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri