Neler yeni

Jailbreak respring sorunu

redhorses98

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Cihazım iphone 6 12.1.1 beta 3 ios sürümüm.Telefonu akşam jailbreakli bırakıyorum sabah kalktığımda jailbreak kaybolmuş olarak uyanıyorum bu yaptığımdan beridir böyle.Çözümü varmı ?

Cihazım iphone 6 12.1.1 beta 3 ios sürümüm.Telefonu akşam jailbreakli bırakıyorum sabah kalktığımda jailbreak kaybolmuş olarak uyanıyorum bu yaptığımdan beridir böyle.Çözümü varmı ?

Malesef bir çok kişide aynı sıkıntı mevcut şimdilik kalıcı bir çözüm yok geliştirici yeni güncellemelerle düzeltirse düzelecek inşallah...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cihaz gece sen uyurken kapanıp açılıyor bu sebeple jailbreak düşüyor.Telefonun reboot atmasının sebebi yüklediğin tweakler veya kullandığın unc0ver sürümü olabilir.

Malesef bir çok kişide aynı sıkıntı mevcut şimdilik kalıcı bir çözüm yok geliştirici yeni güncellemelerle düzeltirse düzelecek inşallah...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Umudum düzelmesi yönünde sıkıcı bir durum .

Cihaz gece sen uyurken kapanıp açılıyor bu sebeple jailbreak düşüyor.Telefonun reboot atmasının sebebi yüklediğin tweakler veya kullandığın unc0ver sürümü olabilir.
Uncover b43 kullanıyorum
Tweaklerimle alakalı olduğunu düşünmüyorum uyumsuz bir tweak yüklemedim

Yüklediğiniz tweakları kontrol edin ya arka planda çalışarak şarjı tüketen bir tweakınız var veya sorunlu bir tweakınız var bu güne kadar hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım.

listemi atabilirim anlıyorsanız ?

Anlayacak bir şey yok cracklı kullandığınız tweaklar sorunun en başını teşkil eder. Sorunlu veya sürümünüze uyumlu olmayan tweak kuruyorsunuz ve tweakı kaldırdığınızda tam olarak kaldırmıyorsunuz uzantıları kalıyor. Ve cihazda hatalara neden oluyor farkına varmıyorsunuz. Unutmayın sorunlu, uyumsuz ve cracklı tweaklar sistemin düzgün çalışmasına engel olacağı için cihaz işlemcisinin daha fazla çalışmasına ve ram ın yetersiz kalması sonucu cihazın kilitlenmesine neden olur sonunda sistem cihazı yeniden başlatmaya zorlar. Sorunlu olduğunu düşündüğün tweakı icleaner dan günlük olarak cydia substrate eklentilerinden devre dışı bırakarak gece yatarken şarja takıp sabah bakabilirsin.

Aynı sorun bendede var sadece tweak olarak zepellin, homegesture, locallstore var. Uncover sürümü b42. Sendede bu tweaklardan birisi var mı hocam?

iphone 6 kullandığım cihaz için Unc0ver b44 sürümünde jailbreak işleminden sonra cihazın yeniden başlama sorunu çözülmüş. Direk Jailbreak oluyor cihaz yeniden başlamıyor bende.

iphone 6 kullandığım cihaz için Unc0ver b44 sürümünde jailbreak işleminden sonra cihazın yeniden başlama sorunu çözülmüş. Direk Jailbreak oluyor cihaz yeniden başlamıyor bende.

Bir kaç gün içinde sorun yaşamazsan buradan yazar mısın? Ona göre bende belki b44'e geçerim.

Geri