Neler yeni

Jailbreak Olmadan TrollStore + Watusi 3 Yükleme Rehberi İos (15.0 – 15.1.1 Sürümleri Desteklemektedir)

15.7 'ye JB olmadan watusi yüklemenin yolunu araştırıyorum, hatta işim dolayısıyla developer hesabım var, 1 yıl imzalarım. bulan varsa hürmetlerimi sunarım

EDIT: buldum, hatta ufak bir rehber ile normal whatsapptaki sohbetlerinizi watusili whatsappa aktarmanın yolunu da buldum.

şimdi tek lazım olan hayrına watusi hesabını verecek birisi, 3 cihaza kadar ortak kullanılabiliyormuş :) yok mu elinde watusi kodu olan?

Son düzenleme:
merhaba troll intaller 2 nereden indirebiliriz?
[automerge]1665398839[/automerge]
buradan buldum sürümleri ancak 3u tools ile ipa signature den denedim ipayı imzaladım cihaza da yükledim ancak suppoert 15.0 - 15.1.1 yazıyor. Benim cihaz 15.4.1 :

Ota yükleme işlem tamam, aşağıdaki adresten (api olana tıklayın yükleniyor ios 15.4.1 de başarılı)

Alternatif. (Installer kısmından) Alternatif. (Installer kısmından)ios 14-15.5b4)

Son düzenleme:
15.7 için bir gelişme var mi? Şu anda AltStore ile sadece iki adet uygulama kullanabiliyorum, trollstore bari olsa diye hep bakıyorum ama umut yok galiba. Xs Max

Jb li kullanıcılar olarak troll store ile uncover yükleyebilir miyiz? Süresiz olarak?

Jb li cihazlar için de anlatılırsa iyi olur.

Reprevision ile yüklemeye çalışınca hata verdi filza ile baktım İpa dosyasında minimum os versiyon ios14 yazıyor. İos12 lere olmuyor galiba? Minimum os versiyonu düşürdüm yüklendi ama açılmadı.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet

Bilgisayarımız üzerinden AltServer uygulamasını çalıştırıyorsunuz sağ alt köşeye simgesi geliyor oraya tıklayıp “İnstall AltStore” üzerine gelip cihazımızı seçiyoruz. ben seçemiyorum. neden görmüyor

Bilgisayarımız üzerinden AltServer uygulamasını çalıştırıyorsunuz sağ alt köşeye simgesi geliyor oraya tıklayıp “İnstall AltStore” üzerine gelip cihazımızı seçiyoruz. ben seçemiyorum. neden görmüyor

İtunes i güncelleyin

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri