Çözüldü Jailbreak Olmadan Oyun İçi Ücretsiz Alım yapma

guard42

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Ya oyunlarda hile yapmak, oyun içi satın alımları bedava getirmek mümkün değil mi? Hiçbir yolu yok mu? Simcity Build It için yapmak istiyorum sadece. Modlu indirme şansımız yok mu ya da herhangi bir yerden?

Ya oyunlarda hile yapmak, oyun içi satın alımları bedava getirmek mümkün değil mi? Hiçbir yolu yok mu? Simcity Build It için yapmak istiyorum sadece. Modlu indirme şansımız yok mu ya da herhangi bir yerden?

Bazı oyunlar modlu bir şekilde paylaşılıyor fakat imza olayı var 7 günde bir yeniden yapman gerek

Yok çok daha etkili bir yöntem buldum teşekkürler

İPA dosyası kuracak büyük ihtimail cydia impactor ile veya tuttuapp gibi uygulamalarla

Hayır bakın araştırma yaptım iosgods.com sitesi üzerinden oyunun save dosyasını indirip iMazing programı üzerinden atıyorsunuz oyunun içine
Teşekkürler ilk fırsatta deneyeceğim

Hayır bakın araştırma yaptım iosgods.com sitesi üzerinden oyunun save dosyasını indirip iMazing programı üzerinden atıyorsunuz oyunun içine
Programı bulamadım appstorede tam olarak ne yazrak indirdin
[automerge]1530087197[/automerge]
pc uygulamasımı

, Requirements bölümünde indirme linki var. Bu arada konu sahibi, bir konuda bir şey söylerken, kaynak belirtmen herkes açısından daha iyi. iOSGods deyince direk, konuyu herkes bulamayabilir. @Darkweeb

Son düzenleme:
Geri