Jailbreak olmadan carplay !

Wanders

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Selam arkadaşlar, apple carplay özelliği olan arabam için jailberak olmadan carbridge gibi program varmı? youtube eklemek istiyorum fakat yapamıyorum.

bir de jailberak olmadan telefonu güzelleştirebileceğim işime yarar neler var, yada varmı? :D acaba yeniyim hiç bir bilgim yok bu konularda da

Cihaz
iphone 11
Sürüm
16.4
Selam arkadaşlar, apple carplay özelliği olan arabam için jailberak olmadan carbridge gibi program varmı? youtube eklemek istiyorum fakat yapamıyorum.

bir de jailberak olmadan telefonu güzelleştirebileceğim işime yarar neler var, yada varmı? :D acaba yeniyim hiç bir bilgim yok bu konularda da
satin alirsan youtubeyi kendi yüklüyor yoksa yüklemiyor denersen yaziyor

cartube var ipa şeklinde yüklüyorsun çalışıyor .

jailbreak istemiyor mu? İpayı nasıl yükleyebilirim pek bilgim yok malesef.
[automerge]1681461600[/automerge]

YouTube’yi satın alırsan derken?
normal spotify gibi üye oluyorsun 2 ay bedava sonra ücretli

normal spotify gibi üye oluyorsun 2 ay bedava sonra ücretli
Premium dan mı bahsediyorsun? Zaten hesabı premium ama arabaya bağlayınca carplay açılıyor ya YouTube gelmiyor Spotify geliyor mesela

Bu konuda bende mağdurum ya.
YouTube Premium var, ancak sadece YouTube Music geliyor araca. YouTube un kendisi gelmiyor.
Pff

Edit,
Ardından nasıl yapabilirim diye düşünmeye başladım. Araştırırken google da adamın 1 tanesi iphone 6 ile yapıyordu. E iphone 6 ios 12 de kaldı. Çok stabil çalışan jailbreakler de var. Arabaya binerken şahsi telefonumdan internet paylaşımını açarım zaten aynı interneti tüketecek. CamBridge ile carplay kullanırım tertemiz. Olaya bak arabanın iphone 6 sı oldu.
Eğer varsa iphone 6 üşenmezseniz bir çözüm en nihayetinde. :)

Son düzenleme:
Bu konuda bende mağdurum ya.
YouTube Premium var, ancak sadece YouTube Music geliyor araca. YouTube un kendisi gelmiyor.
Pff

Edit,
Ardından nasıl yapabilirim diye düşünmeye başladım. Araştırırken google da adamın 1 tanesi iphone 6 ile yapıyordu. E iphone 6 ios 12 de kaldı. Çok stabil çalışan jailbreakler de var. Arabaya binerken şahsi telefonumdan internet paylaşımını açarım zaten aynı interneti tüketecek. CamBridge ile carplay kullanırım tertemiz. Olaya bak arabanın iphone 6 sı oldu.
Eğer varsa iphone 6 üşenmezseniz bir çözüm en nihayetinde. :)

yok malesef :D

Telefonunuz TrollStore uyumluysa arkadaşın dediği gibi Cartube uygulaması ile videoları izleyebilirsiniz.

TrollStore yükleyip, ardından Cartube ipasını yüklüyorsunuz telefona. Youtube linklerini yapıştırıyorsuınız.

Jailbreak ya da YT Premium istemiyor.

İlgili linklerden kendi araştırmanızı yapınız:

Telefonunuz TrollStore uyumluysa arkadaşın dediği gibi Cartube uygulaması ile videoları izleyebilirsiniz.

TrollStore yükleyip, ardından Cartube ipasını yüklüyorsunuz telefona. Youtube linklerini yapıştırıyorsuınız.

Jailbreak ya da YT Premium istemiyor.

İlgili linklerden kendi araştırmanızı yapınız:

Trollstore için iOS 15 istiyor bende 16 var son sürüm.

Trollstore için iOS 15 istiyor bende 16 var son sürüm.
Hocam eğer telefonunuz jailbreak uyumlu değilse hiçbir şekilde çalışmaz.
Tek çare arabadaki multimediayı değiştirmek, o da masraflı. ios 16 jb bekleyeceksiniz o zaman.

carplay jailbreak olmadan yansıtma yaparsın araba ekranına amma velakin video ve youtube gibi şeyleri yansıtamazsın bunun içinde telefonun jailbreak olması ve CarBridge tweakın kurulu olması şart

16.4.2 uyumlu jb geldimi ?

Geri