Jailbreak Kapanıp Açılma Sorunu

ahmet91

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar telefonuma geçen gün checkra1n jb yapmıştım fakat telefon açılıp kapandı şimdi telrar yaptım jb yi ama bu sefer eski tweakler çalışmıyor. Hepsini silip tekrar kurdum yine çalışmadı ne yapmalıyım? Yanlış bir şey mi yaptım acaba?
[automerge]1580844394[/automerge]
Edit: Arkadaşlar biraz uğraşırken yanlışlıkla cydia yı sildim telefonumda hala checkrain yüklü fakat cydia yı yükleyemiyorum nasıl tekrar yüklerim? (Filza vb yok telefonumda)

Son düzenleme:
Telefonu restore yap hala iOS 13,3 açık
[automerge]1580845444[/automerge]
Tlf modeli ve sürümü nedir

İphone 5s 12.4.4 direkt itunes tan ipsw dosyasıyla sıfırlasam sorun olurmu? Fakat aynı icloudu tekrar kullanıcam cydia yı geri yükler mi?

Sıkıntı olmaz telefonu dfu moda al temiz restore yap
[automerge]1580847171[/automerge]
Tekrar KB yap ok

Sıkıntı olmaz telefonu dfu moda al temiz restore yap
[automerge]1580847171[/automerge]
Tekrar KB yap ok
Teşekkürler hemen sıfırlıyorum :)
[automerge]1580850705[/automerge]
Edir: Telefonu sıfırladım jb den bir kalıntı kalmadı fakat anlamadığım kısım şu ben her jb gittiğinde yukarıdaki sorunu mu yaşayacağım? Ben tweakler otomatik olarak kaldığı şekilde devam ediyor sanıyordum.

Son düzenleme:
Teşekkürler hemen sıfırlıyorum :)
[automerge]1580850705[/automerge]
Edir: Telefonu sıfırladım jb den bir kalıntı kalmadı fakat anlamadığım kısım şu ben her jb gittiğinde yukarıdaki sorunu mu yaşayacağım? Ben tweakler otomatik olarak kaldığı şekilde devam ediyor sanıyordum.
tweakler kaldıgı gibi devam eder zaten eğer temiz bir restore yapmışsanız bir daha bu sorunu yaşamazsınız

Edit: Arkadaşlar abimin telefonuna da jb yapmıştık oda kapanıp açıldı fakat şuan onada tekrar jb yaptığımızda tweaklar gelmedi ne yapmalıyız??

Bende bu sorundan muzdaribim cihaz kapanıp açılınca jb gidiyor ama eskiden tekrar jb yapınca her şey eskisi gibi devam ederdi şimdi cydia da görünse de tweakler kurulu olmuyor bunun bi çözümü var mı veya yedek alıp böyle bi durumda geri yükleyeceğimiz bi program ?

Tlf nedir iOS sürümü nedir
[automerge]1580924170[/automerge]
Aslına bakarsanız forumda sizin için bölüm var

Cİhaz İphone 6 dün İphone 5s ile de aynı şey başıma gelmişti ikisininde sürümü 12.4.4 internette bakıyorum herkesin tweakleri geri gelmiş fakat bunların gelmedi ve silip tekrar yüklediğimizde bile çalışmıyor.

Nasıl restore yaptın yinede aynı doğrumu
[automerge]1580924382[/automerge]
Bu repo kurulumu

Hayır sorun yok sorun sende nasıl restore yaptın telefonu bi anlat bakalım

Şu videodaki kurulum gibi yaptım.
[automerge]1580924861[/automerge]
Fakat 5.26 da verboose mod ve safe mod seçeneklerini de açtım.(gördüğüm başka bir youtuber açıyordu) ilk olarak açmadan denemiştim( ilk jb yapışımda) fakat checkrain simgesi telefona gelmemişti böyle yapınca gelmişti.

O siteyi bilmem ama sen chackr1n ipasını tlf atıp cydia kurdun mu ve cydia açılıyormu

O siteyi bilmem ama sen chackr1n ipasını tlf atıp cydia kurdun mu ve cydia açılıyormu
Cydia açılıyor ama tweakler gelmiyor hepsini sildim yükledim yine olmadı ayarlara simgesi vb düşmüyor.

CydiaSubstrate yüklümü
[automerge]1580925236[/automerge]
Ne yapıyorsun bilmemde jb yapmada sıkıntı yok

CydiaSubstrate yüklümü
[automerge]1580925236[/automerge]
Ne yapıyorsun bilmemde jb yapmada sıkıntı yok
Özel olarak yüklemedim ama cydia da otomatik geliyorsa bilmiyorum. Bende jb yapmada sıkıntı var demiyorum fakat kapanıp açılınca jb tekrar bilgisayardan yapılsa bile tweakler olmuyor. Tek sorunum bu.

Macbook bu sanırım senin yüklediğin her neresi bilmiyorum kendi sitesinden kur Windows sıkıntı varmı yokmu bilmiyorum iyi geceler

Sizede iyi geceler yardımlarınız için teşekkürler.

Zati Windows için checkra1n açıklamadı yakında diyor
[automerge]1580928801[/automerge]
Linux için var

ios 13.5 de benzer sorun yaşıyorum. jb yapılı 20 - 30 kadar tweak yüklü, telefon olurda kapanırsa, jb açılmıyor. jb yi uncover ile mecbur kaldırıp tekrardan jb yapıyorum, bu seferde tweakler yok. bacthomatic ile yedekten tweakleri geri yüklemeye çalışıyorum, bazıları hiç yüklenmiyor, bazıları yüklendiği halde çalışmıyor, bunları bulup silip tekrar yüklüyorum sorun düzeliyor derken bana 1 - 2 saaat uğraş çıkıyor... ve çok sıkıldım bu işten.... bunun bir çözümü var mı diyecektim bende_?

Arkadaşlar cihazıma sorunsuz jailbreak yapıyorum. Cihaz yeniden başlatılıyor fakat gelmiyor cydia vs. girmiyor yardımcı olurmusunuz

Geri