Çözüldü Jailbreak kaldıramıyorum

SaynKasm

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
@veyselfurkan hocamız jailbreak kaldırma konusunu çok güzel anlatmış ancak bende unc0ver açılmıyor ve kaldırılamıyor hiç bir şekilde tepki vermiyor o yüzden silip yenisini dahi yükleyemiyorum. Açıkçası yedekleme alabilecek imkanım olmadığı için de telefonu sıfırlamakta istemiyorum İlgilenebilirseniz çok sevinirim iyi formlar.

Kaybetmek istemediğin içerikleri kapsayan bir icloud yedeği çıkar, ardından telefon ayar ve içeriklerini sıfırla.

Kaybetmek istemediğin içerikleri kapsayan bir icloud yedeği çıkar, ardından telefon ayar ve içeriklerini sıfırla.
Dostum jailbreak kaldırmadan sıfırlama yapmak doğrumu ? Pek bilgim yok eğer emin değilsen bir mod bekleyecem bilgisizce işlem yapmak istemiyorum

Biraz araştırdıktan sonra bulduklarımı seninle paylaştım tabii iyi hissettirecek çözümü uygulamak sana kalmış. Telefon içerik ve ayarlarını tamamen sıfırlamak jailbreak kaldırma yöntemleri arasındadır zaten, icloud için aldığın yedeği sıfırlama sonrasında iTunes üzerinden veya kurulumda tekrar yükleyebilirsin.

Bu arada tabii iTunes üzerinden sıfır kurulum yapacağın için sürüm kaybedeceksin lakin imzalar hala açık.

Son düzenleme:
Biraz araştırdıktan sonra bulduklarımı seninle paylaştım tabii iyi hissettirecek çözümü uygulamak sana kalmış. Telefon içerik ve ayarlarını tamamen sıfırlamak jailbreak kaldırma yöntemleri arasındadır zaten, icloud için aldığın yedeği sıfırlama sonrasında iTunes üzerinden veya kurulumda tekrar yükleyebilirsin.
Yardımın için teşşekkür ederim. Sıfırlama yapmadan halletmem mümkün değil mi peki

Yedekleri alma konusunda icloud kullanabilirsin bir şey kaybedeceğini düşünmüyorum diğer bir konu iTunes üzerinden sıfır bir kurulum yapmak en temizi bence hem bu durum seni endişelendirmemeli imzalar hala açık diye biliyorum.

Kardeşim sakin olun. Reprovision adlı tweak i kur. Herhangi bir apple id ile giriş yap. Sonra unc0ver ı seçip imzalat. Bu kadar. Unc0ver açılacaktır.

Kardeşim sakin olun. Reprovision adlı tweak i kur. Herhangi bir apple id ile giriş yap. Sonra unc0ver ı seçip imzalat. Bu kadar. Unc0ver açılacaktır.
Reis unc0ver açılmadığı için jailbreak aktif olmuyor tweak nasıl kuracam ki :)

adresine gir ordan uncoveri tekrar kurmaya çalış.

Geri