Jailbreak için son bir Şans

• Konu Sahibi Konu Sahibi efsane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamamdır güncellendim çok teşekkürler yardımlarınız için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bi kaç denemeden sonra buraya yorumlarınızı bekliyoruz bakalım hata var mı geçmek mantıklı mı

Bi kaç denemeden sonra buraya yorumlarınızı bekliyoruz bakalım hata var mı geçmek mantıklı mı

Kardeşim herhangi bir hatası YÖK sadece telefonu açtığında güncelleme var diyor başkada bişey YÖK

Arkadaşlar 11.3 beta 6 yükleyeceğim şimdi. İşlerden ancak zaman ayırabildim. ipsw indirdikten sonra ne iTunes ile shift tuşu ile restore et demeliyim, doğru muyum acaba? Dikkat etmem gerekenler nelerdir? Sürüm kaybetmemek için dikkatli olmalıyım. Saygılar, teşekkürler.

Dediğiniz şekilde yaptım ve sorunsuz bir halde 11.3(15E5216a) görünüyorum şu an.

Herşey tamamda dediğiniz gibi güncelliyorlar beta sürümlerde cihaz bilgilerini apple a sürekli iletiliyor, beta olduğundan, jb yaparken çökme raporu verirse cihazlarınız garantiden çıkmaz işşallah.

Herşey tamamda dediğiniz gibi güncelliyorlar beta sürümlerde cihaz bilgilerini apple a sürekli iletiliyor, beta olduğundan, jb yaparken çökme raporu verirse cihazlarınız garantiden çıkmaz işşallah.

Yanlış bir yorum yapıyorsun ve hiç birşey anlamadım yazdıklarından 🤦‍♂️

JailbreakTR

Yanlış bir yorum yapıyorsun ve hiç birşey anlamadım yazdıklarından 🤦‍♂️

JailbreakTR
Diyorumki beta sürüm olduğundan apple'a sürekli bilgi gidiyor, yazılımın çökme raporları vb birçok bilgi apple sunucularına gönderiliyor. Umarım Jailbreak yüzünden beta sürüm kullanan kimsenin cihazının garantisi çıkmaz. Biraz riskli ancak.

Noncereboot 11.3.1 için yayınlandı. Ben 11.3 Beta 6’dayım. Herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu acaba?

houdini son çıkan offical ipa yazılımı bozdu AppStore indirme yapmıyor noncereboot1131 cihaza cydia impactorla attım, açıyorum cihaz yeniden başlatıyor tam anlamadım, ios 11.3.1e tekrar veri kaybetmeden güncellemek istiyorum
[automerge]1529011321[/automerge]
noncereboot1131 ile nasıl sürümü tazeleyeceğim hangi adımları uygulayayım ?

houdini son çıkan offical ipa yazılımı bozdu AppStore indirme yapmıyor noncereboot1131 cihaza cydia impactorla attım, açıyorum cihaz yeniden başlatıyor tam anlamadım, ios 11.3.1e tekrar veri kaybetmeden güncellemek istiyorum
Bu iki aracında sağlıklı çalışmadığını söyledik aslında. Geçmiş olsun noncereboot ta sağlıklı çalışmıyor ama daha önce 11.1.2 için anlatım vardı oradan yararlanın

Denemeye devam edin, daha önce açılmış konudaki anlatımı uygulayın umarım sorununuz çözülür

JailbreakTR

Geri